Apple Black Friday: Köp en enhet, fÄ upp till $ 200 i presentkort

Apple Black Friday: Köp en enhet, fÄ upp till $ 200 i presentkort

Apple driver inte ofta Black Friday-erbjudanden pÄ sina produkter, men som det har gjorts under tidigare Är erbjuder Cupertino presentkort nÀr du köper utvalda artiklar.

Apples fyra dagars shoppingevenemang startade idag och löper genom Cyber ​​Monday. PresentkortvĂ€rdena varierar mellan kategorier och modeller. Vissa kategorier Ă€r kvalificerade med nya modeller, men andra bifogar presentkort till tidigare generationer. ÄndĂ„, om du Ă€r en Apple-fan Ă€r det ett bra sĂ€tt att fĂ„nga ett presentkort som du kan anvĂ€nda för ett framtida köp.

iPhones och iPads

Om du Àr ute efter en ny iPhone men inte behöver det senaste och bÀsta, erbjuder Apple ett presentkort pÄ $ 50 med iPhone XR och iPhone 8. Du fÄr ocksÄ ett presentkort pÄ $ 50 med iPad Air och iPad Mini. Uppgradera till iPad Pro sÄ fÄr du ett presentkort pÄ 100 USD.

Ă€pple klocka

Med Apple Watch fÄr du bara ett presentkort pÄ $ 25 genom att nöja dig med Apple Watch Series 3. Men det börjar för nÀrvarande pÄ bara $ 199, vilket Àr ett relativt överkomligt sÀtt att hoppa in i Apple Watch-ekosystemet, med tanke pÄ att den senaste modellen börjar vid $ 399. Om du kan klara dig utan nÄgra av dess klockor och visselpipor, som alltid pÄ skÀrmen, EKG-skÀrm och falldetektering, Àr det inte en dÄlig affÀr.

Apple MacBooks

De viktigaste presentkorten Àr begrÀnsade till Apples Mac-linje. Presentkort till ett vÀrde av 200 dollar Àr instÀllda för 13-tums MacBook Pro, iMac och iMac Pro. NÀr det gÀller MacBook Air ingÄr ett presentkort pÄ 100 USD.

Apple AirPods

AirPods ger dig ett presentkort pÄ 25 USD om du köper versionen med ett laddningsfodral (159 $) eller ett trÄdlöst laddningsfodral (199 $). FörvÀnta dig inte att fÄ en med den nya AirPods Pro. För en rabatt dÀr, fÄ dem pÄ Amazon för $ 234,98, en $ 14 rabatt.

Apple TV, HomePod och Beats

BĂ„de Apple TV 4K och Apple TV HD levereras med $ 25 presentkort.

Köp en HomePod smart högtalare och fÄ ett presentkort pÄ 50 $. Det finns ocksÄ en rad Beats av Dr. Dre-produkter, till exempel Powerbeats Pro och Beats Studio3 trÄdlösa hörlurar, med presentkort mellan $ 50 och $ 100.

Glöm inte heller Apple TV +. De flesta hÄrdvaruköp lÄser upp ett ÄrslÄngt abonnemang pÄ Apples streamingtjÀnst. Du fÄr inte gratis medlemskap med tillbehör som AirPods eller nÄgot Beats-made; det ingÄr dock i köp av iPhone, iPad, Mac, Apple Watch och Apple TV.

Detta fyra dagars shoppingevenemang avslutas mÄndagen den 2 december. Du kan ocksÄ se andra ÄterförsÀljare för rabatter pÄ Apple-produkter.