Apple bjuder in den 27 mars för rapporter om billigare iPad, MacBook Air

Apple-evenemang den 27 mars Det har varit ständigt prat om att Apple arbetade med en iPad-modell anpassad för utbildning.

Apple har skickat ut inbjudningar till ett nytt evenemang i Chicago den 27 mars. Medan inbjudan bara har en Apple-logotyp och raden “Låt oss ta en utflykt”, spekulerar det mycket om att Cupertino kommer att tillkännage billigare MacBooks och iPad. Händelserna fokuserar på ”kreativa nya idéer för lärare och studenter”.

Apple är värd för den 29: e världsomfattande utvecklarkonferensen i San Jose

Digitimes och KGI Securities har båda hävdat att Apple förbereder en ny MacBook Air-modell på nybörjarnivå med en 13,3-tums Retina-skärm och till ett pris mellan $ 799 och $ 899. Den nuvarande inträdesmodellen kostar $ 100 mer och har lägre specifikationer.
9to5Mac har citerat KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo som säger att den lägre prislappen väntades bidra till att öka Apples bärbara datorförsäljning.

Under tiden har det varit konstant prat om att Apple arbetade med en iPad-modell anpassad för utbildning. Nya rapporter föreslog att det här kan vara en 9,7-tums iPad prissatt runt $ 259. Inträdesmodellen för iPad nu kostar 70 $ mer.
Men som med alla Apple-evenemang vet du inte vad de gör förrän Tim Cook har talat.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button