Apple bekräftar förvärvet: Shazam kommer att vara en del av California apple!

Spekulationen som kommer från flera betrodda webbplatser är i slutändan ett faktum. Apple köper den populära appen och de som är skyldiga kommer att vara en direkt del av hans personal. Men vi vet inte hur mycket det kostade honom.

Deras talang, erfarenhet och tekniska lösningar sägs tjäna till att berika Apples musiktjänster. Så det gör han åtminstone efter ett framgångsrikt förvärv med ganska anständig medieuppmärksamhet. Och även om det finns flera alternativ, är en av de mest troliga relaterade till ansträngningen att djupare integrera Shazams banbrytande funktionalitet i iOS-operativsystemet.

Ja, något förhållande med Siri finns redan idag, men det är nog långsamt för dem, men det räcker verkligen inte. Förmodligen på grund av tävlingens framsteg, eftersom Google redan har något sådant i sina pixlar. Så varför inte ett kaliforniskt äpple?

Vi är mycket glada över att Shazam har anslutit sig till avtalet så att det kan bli en del av Apple. ” avslöjade av skaparna av webbapplikationen Gränsen.

“Shazam är en av de högst rankade applikationerna i världen eftersom den älskas av miljontals människor och vi kan inte föreställa oss ett bättre hem för Shazam som gör det möjligt för oss att fortsätta att förnya och ge magi för våra användare.

Apple bekräftar att de har förvärvat Shazam https://t.co/acR9XnZGkH pic.twitter.com/Nh9ovsjcqS

– The Verge (@verge) 11 december 2017

Relaterade Artiklar

Back to top button