Apple bekrÀftar förvÀrvet: Shazam kommer att vara en del av California apple!

Shazam

Spekulationen som kommer frÄn flera betrodda webbplatser Àr i slutÀndan ett faktum. Apple köper den populÀra appen och de som Àr skyldiga kommer att vara en direkt del av hans personal. Men vi vet inte hur mycket det kostade honom.

Deras talang, erfarenhet och tekniska lösningar sÀgs tjÀna till att berika Apples musiktjÀnster. SÄ det gör han Ätminstone efter ett framgÄngsrikt förvÀrv med ganska anstÀndig medieuppmÀrksamhet. Och Àven om det finns flera alternativ, Àr en av de mest troliga relaterade till anstrÀngningen att djupare integrera Shazams banbrytande funktionalitet i iOS-operativsystemet.

Ja, nÄgot förhÄllande med Siri finns redan idag, men det Àr nog lÄngsamt för dem, men det rÀcker verkligen inte. Förmodligen pÄ grund av tÀvlingens framsteg, eftersom Google redan har nÄgot sÄdant i sina pixlar. SÄ varför inte ett kaliforniskt Àpple?

Vi Ă€r mycket glada över att Shazam har anslutit sig till avtalet sĂ„ att det kan bli en del av Apple. ” avslöjade av skaparna av webbapplikationen GrĂ€nsen.

“Shazam Ă€r en av de högst rankade applikationerna i vĂ€rlden eftersom den Ă€lskas av miljontals mĂ€nniskor och vi kan inte förestĂ€lla oss ett bĂ€ttre hem för Shazam som gör det möjligt för oss att fortsĂ€tta att förnya och ge magi för vĂ„ra anvĂ€ndare.

Apple bekrÀftar att de har förvÀrvat Shazam https://t.co/acR9XnZGkH pic.twitter.com/Nh9ovsjcqS

– The Verge (@verge) 11 december 2017