Apple Arcade lÀgger till $ 50 per Är

Apple Arcade lÀgger till $ 50 per Är

Apple Arcade har funnits i ett par mÄnader nu, vilket ger spelare gott om tid att bestÀmma om det Àr vÀrt $ 5 per mÄnad. Men det Àr nu möjligt att skÀra $ 10 av det priset om du vÀljer att prenumerera pÄ ett helt Är.

Som MacRumors rapporterar beslutade Apple att tyst införa ett Ärligt abonnemangsalternativ för Arcade med det huvudsakliga incitamentet att vara ett lÀgre totalpris under en lÀngre period. NÀr du prenumererar varje mÄnad för $ 5 leder till ett Ärligt utlÀgg pÄ 60 $, registrerar du dig ett Är i förvÀg sÄ att du bara betalar $ 50. Om du redan gillar spelvalet kan det inte vara bra att byta till ett Ärligt abonnemang.

Apple Arcade-prenumeration

Det Ärliga erbjudandet kommer att presenteras nÀr du har registrerat dig för det vanliga kontot pÄ $ 5 per mÄnad. Bilden ovan visar vad du ser (till vÀnster) innan du registrerar dig, dÀr som till höger Àr det Ärliga alternativet nÀr det finns ett aktivt konto. Eftersom Apple erbjuder en mÄnads gratis testperiod kan du vÀlja det Ärliga alternativet innan provperioden avslutas och den första $ 5-avgiften tas frÄn ditt konto, om du sÄ önskar.

I gengÀld för dina pengar erbjuder Apple Arcade annonsfri tillgÄng till spel och inga köp i appen. Du kan ocksÄ fortsÀtta spela över alla dina enheter sÄ lÀnge de Àr lÀnkade till samma iCloud-konto och upp till sex familjemedlemmar kan dela Ätkomst. Den stora dragningen Àr naturligtvis tillgÄng till över 100 nya spel.

Om du Àr intresserad av det Ärliga kontot bör det vara tillgÀngligt i USA ($ 49,99), Kanada ($ 59,99), Storbritannien (£ 49,99) och över hela Europa (49,99 euro).