Ansökan endast för patienten: Du mÄste vÀnta 3 dagar pÄ att ta bilder, flera timmar pÄ att byta film

Ansökan endast för patienten: Du mÄste vÀnta 3 dagar pÄ att ta bilder, flera timmar pÄ att byta film

Med tillkomsten av smartphones, respektive. digitalkameror har förlorat en del av charmen med fotografering. Alla jag kÀnner för ett tag trycker pÄ den digitala slutaren flera (tiotals) gÄnger.

Om bilden inte kom ut, ta bara bort den och fortsĂ€tt. Det Ă€r verkligen praktiskt. Du kan skriva ut bilderna sĂ„ fort du tar dem eller kasta dem pĂ„ ett av de sociala nĂ€tverken. Även om det lĂ„ter osannolikt har en kameraapp dykt upp i App Store för att fĂ„ dig att vĂ€nta.

Anledningen Ă€r det faktum att du mĂ„ste vĂ€nta en anstĂ€ndig tre dagar för att “hĂ€mta” bilderna. Vi pratar om en 99-cent-app som heter Gudak Cam, som blir mer och mer populĂ€r i Sydkorea och Japan. Det Ă€r en applikation som introducerades i början av Ă„ret med uppgiften att imitera gamla Kodak-kameror.

Applikationen kommer först att be dig Àndra filmrullen, vilket gör att du kan ta 24 bilder. NÀr du Àr klar kan du komma ihÄg alla bilder. Denna process tar tre dagar, varefter du kan se alla bilder, gissade du, pÄ din smartphone. Du mÄste vÀnta ytterligare nÄgra timmar för att slutföra nÀsta kast.

Ansökan Àn anvÀnds av cirka 1,3 miljoner anvÀndare, vilket gör det till ett relativt framgÄngsrikt projekt som har vunnit hjÀrtan hos alla dem som vill komma ihÄg de gamla goda dagarna.