Ansökan endast för patienten: Du måste vänta 3 dagar på att ta bilder, flera timmar på att byta film

Med tillkomsten av smartphones, respektive. digitalkameror har förlorat en del av charmen med fotografering. Alla jag känner för ett tag trycker på den digitala slutaren flera (tiotals) gånger.

Om bilden inte kom ut, ta bara bort den och fortsätt. Det är verkligen praktiskt. Du kan skriva ut bilderna så fort du tar dem eller kasta dem på ett av de sociala nätverken. Även om det låter osannolikt har en kameraapp dykt upp i App Store för att få dig att vänta.

Anledningen är det faktum att du måste vänta en anständig tre dagar för att “hämta” bilderna. Vi pratar om en 99-cent-app som heter Gudak Cam, som blir mer och mer populär i Sydkorea och Japan. Det är en applikation som introducerades i början av året med uppgiften att imitera gamla Kodak-kameror.

Applikationen kommer först att be dig ändra filmrullen, vilket gör att du kan ta 24 bilder. När du är klar kan du komma ihåg alla bilder. Denna process tar tre dagar, varefter du kan se alla bilder, gissade du, på din smartphone. Du måste vänta ytterligare några timmar för att slutföra nästa kast.

Ansökan än används av cirka 1,3 miljoner användare, vilket gör det till ett relativt framgångsrikt projekt som har vunnit hjärtan hos alla dem som vill komma ihåg de gamla goda dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button