Ännu större än Obs! I år kommer en gigantisk 6,5 “iPhone med en OLED-skärm från LG!

iPhone XiPhone X. Foto: Lukáš Zachar

Men det förändrar vår situation, eller hur? Företaget, som sa för några år sedan att “ingen kommer att köpa stora telefoner”, kommer att introducera den största iPhone någonsin. Enligt information från Sydkorea.

Enligt servern Investeraren Apple har börjat diversifiera leverantörer av OLED-paneler. Skärmarna i den nya iPhone kommer inte bara från Samsung utan också från LG Display i år. Men det är inte allt. LG Display ska tillverkas för Apple 15 till 16 miljoner panelervilket innebär att de flesta kommer att fortsätta att produceras av Samsung. När allt kommer omkring säljer Apple mer än 200 miljoner enheter per år.

LG kommer att producera större OLED-paneler

Det är också intressant att veta vilket företag som producerar vilka stora skärmar. Samsung bör fokusera på 5,8 eller 6,0-tums OLED-paneler, medan LG Display måste producera upp till 6,5-tums paneler.

Så den nya iPhone kommer sannolikt att ha minst två versioner, en kommer att ha samma storlek som iPhone X, den andra kommer att vara betydligt större. Bara för jämförelse, Samsung Galaxy Note 8, en av de största enheterna som fortfarande kan användas något bekvämt 6,3-tums skärm.

Analytiker håller med

Nyheterna från koreanska källor sammanfaller också med vad som förväntas av en känd analytiker från KGI, Mingchi eller Kuo. Samtidigt bör det dock noteras att dessa inte är verifierade rapporter, så verkligheten kan till slut bli annorlunda.

Relaterade Artiklar

Back to top button