Ändringar av välkomstpaket och arenakort nu live – Hearthstone

En ny patch har just blivit tillgänglig för Hearthstone-klienten, en som inte bara introducerar en handfull funktioner vi redan kände till utan också avslöjar en ny Priest Hero!

Men först, låt oss gå igenom vad vi förväntade oss. Välkomstpaketet är nu tillgängligt som ett engångsköp i Hearthstone Shop och ger dig tio Classic-kortpaket och en garanterad klassspecifik Legendary från uppsättningen för $ 4,99 (£ 3,99 här i Storbritannien).

Nästa, Arena beskärning. Blizzard har nu tagit bort mer än 40 kort över majoriteten av de hjältspecifika utkastspoolerna för att balansera den övergripande hjältens livskraft i formatet.

I grund och botten har några mycket dåliga kort tagits från poolerna för de sämst presterande för att öka chansen att få bra i stället. Det motsatta har dock hänt dem som anses vara relativt överväldigade i Arena. Detta är tydligen bara början på Blizzards arbete inom detta område.

Våra mest populära Hearthstone-guider:

Det är dock inte allt! Vi har också vår första titt på en karaktär som heter Tyrande Whisperwind. Hon är en kosmetisk ersättning för vår gamla vän Anduin the Priest, och kommer att bli tillgänglig att förvärva / köpa i en kommande kampanj som ännu inte kommer att beskrivas. För en närmare titt, gå in i spelet, sedan Min samling, högerklicka sedan på hennes gråtonade bild i hjälte-avsnittet.

Plåstret förbereder också några av de kommande kortbackarna som du kan tjäna. Så här kan du lägga till var och en i din samling.

Sist men inte minst, här är de officiella lappanteckningarna som beskriver det mesta av ovanstående, tillsammans med några förbättringar av livskvaliteten för spelet.

Några däckrecept har uppdaterats. Vissa kort kan inte längre väljas i arenan. Om du accepterar en vänlig utmaning när du redigerar ett kort sparas dina framsteg för däcksbyggnad. Löste ett problem som kan få spelet att sakta ner efter att ha använt den nya funktionen Starta om Adventure. Golden C’Thun och Mounted Raptor kan nu skapas eller avskalas. Medivhs Betjänare kan nu utformas ordentligt eller avskalas.
[Tablet] Löste ett problem som kunde förhindra att tangentbordet på skärmen öppnas. Fixade några ljud-, grafiska och UI-problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button