Ändringar av kortpaket finns nu i alla regioner – Hearthstone

De kortförpackningsändringar som nyligen tillkännagavs för Hearthstone har tillämpats på liveservrarna lite tidigare än förväntat. Justeringen, som meddelades för några veckor sedan, eliminerar möjligheten att öppna dubbla legendariska kort från en viss uppsättning.

Det finns några andra mindre påverkande förändringar också. Borta är dagarna för att öppna ett kortpaket, bara för att upptäcka tre kopior av samma Common-kort, till exempel. Från och med idag är det helt enkelt inte möjligt att öppna ett kortpaket som innehåller fler kopior av ett kort än du skulle kunna sätta i ett kort, dvs. 2.

Förändringarna förväntades komma igång med lanseringen av Hearthstones sjätte expansion, Knights of the Frozen Throne, som kommer ut under de närmaste veckorna. I ett blogginlägg på spelets officiella sort hade utvecklarna dock detta att säga:

“Vi bestämde oss för att låta den här funktionen sändas så snart som möjligt, så att du kan fortsätta att utarbeta din samling innan Knights of the Frozen Throne släpps.”

Våra mest populära artiklar:

Ytterligare förändringar har utlovats för frigivningen av Frozen Throne också. När lanseringsplåstret startar kommer du garanterat att få ett legendariskt kort i de första tio förpackningarna du öppnar för en viss uppsättning. Detta bör säkerställa att även de sparsamaste spelarna får njuta av några av de köttigare expansionskorten trevligt tidigt i den nya metan.

Knights of the Frozen Throne har ännu inte daterats, men har fått ett preliminärt lanseringsfönster från “mitten av augusti”. Om du vill komma igång med den senaste utvecklingen, ta en titt genom vår massiva Frozen Throne-guide. Den innehåller alla de senaste korten och detaljer om den nya mekaniken som kommer med nästa Hearthstone-expansion.

Relaterade Artiklar

Back to top button