Ändra planer? Apple introducerar bara en iPhone X, men erbjuder upp till 6,5 ″ OLED-skärm!

Det verkar som om Kaliforniens tillverkare letar efter den mest ideala diagonala storleken för nästa generation av förra årets topp tio. Istället för två delar bör vi bara se en, som dock kommer att vara utrustad med en betydligt större skärm som vi har tillgänglig idag.

Detta följer med ny information från en erfaren analytiker på Digitimes, tack vare vilket vi lärde oss att Apple avser att visa oss bara en iOS-smartphone med en OLED-skärm och namnet iPhone X Plus. Ingenting är dock säkert ännu, eftersom ledningens slutliga beslut fortfarande inte har fattats.

Den andra förväntade modellen borde passa ett 6,1-tums LCD-alternativ, vilket får en märkbart lägre prislapp och uppenbarligen också ovanligt tunna ramar. Om inte, kommer diagonalen att göra det till ett bokstavligen stort odjur, som 2018 kan betraktas som en ganska anständig skam. Speciellt när vi talar om en känd tillverkare av konsumentelektronik.

Och hur är det med iPhone SE 2?

webb 9to5mac Han nämner också den lilla iPhone SE av andra generationen, som tillsammans med andra nyheter med en ikonisk logotyp ska se dagens ljus under första kvartalet, medan själva försäljningen ska börja någon gång under nästa kvartal.

Vi vet också, eller snarare misstänker vi att det saknar den praktiska funktionaliteten hos 3D Touch. Å andra sidan kan vi se fram emot trådlös laddning i stil med iPhone X, vilket logiskt betyder för användaren att han inte behöver ansluta eller koppla ur laddarkontakten så ofta. Han sätter bara smarttelefonen på dynan och han har problem.

Digitimes hävdar att Apple bara lanserar en ny OLED-iPhone i år, 6,5-tums ‘iPhone X Plus’ https://t.co/J5B63Yneor av @bzamayo pic.twitter.com/Bgrxt5yBc6

– 9to5Mac  (@ 9to5mac) 26 januari 2018

Relaterade Artiklar

Back to top button