Analytiker: iPhone 12 Pro på grund av 6 GB minne, mest någonsin från Apple

Apples premium iPhone-modeller som kommer ut i slutet av 2020 kan levereras med mer minne än några föregångare.

I en forskningsnot som MacRumors tittar på avslöjas uppgifter om iPhone 12 Pro. Barclays-analytiker Blayne Curtis besökte leverantörer i Asien nyligen, och den stora takeawayen är att Apple planerar att införa 6 GB RAM. Det skulle vara den största mängden minne som någonsin placerats i en iPhone. Förvänta dig dock ingen förändring för iPhone 12. Dess minne bör förbli identiskt med vad de nuvarande flaggskeppen erbjuder.

IPhone har vanligtvis mindre minne än andra flaggskepp på marknaden, men Apple ökade i år med iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Båda modellerna levereras med 4 GB RAM, men det är en uppskattning från externa parter eftersom Apple inte avslöjar själva beloppet. Nästa år kommer det att utvidgas om Barclays forskningsnota håller.

Barclays förutspår också att iPhone 12 Pro kommer att innehålla en 3D-flygkamera och 5G-anslutning. Det är oklart om den vanliga iPhone 12 också kommer att ha dessa funktioner.

Forskningsanmärkningen kallar också Apples långt ryktade iPhone SE 2. Barclays föreslår att den kommer att börja produceras i februari och släppas i mars. När det är officiellt kan iPhone SE 2 ha en 4,7-tums skärm, A13-chip, 3 GB RAM och en fysisk hemknapp med inbyggt Touch ID. Sammantaget bör iPhone SE 2 likna iPhone 8 som släpptes 2017.

Du måste vänta till slutet av nästa år på iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Apple tillkännager inte sin senaste flaggskeppsserie förrän tidigt till mitten av september. Så om du kämpar för att förbli tålmodig, gå vidare och skaffa iPhone 11 eller 11 Pro. De är bland de bästa smartphones du kan köpa idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button