Analytiker: iPhone 12 Pro pÄ grund av 6 GB minne, mest nÄgonsin frÄn Apple

Analytiker: iPhone 12 Pro pÄ grund av 6 GB minne, mest nÄgonsin frÄn Apple

Apples premium iPhone-modeller som kommer ut i slutet av 2020 kan levereras med mer minne Àn nÄgra föregÄngare.

I en forskningsnot som MacRumors tittar pÄ avslöjas uppgifter om iPhone 12 Pro. Barclays-analytiker Blayne Curtis besökte leverantörer i Asien nyligen, och den stora takeawayen Àr att Apple planerar att införa 6 GB RAM. Det skulle vara den största mÀngden minne som nÄgonsin placerats i en iPhone. FörvÀnta dig dock ingen förÀndring för iPhone 12. Dess minne bör förbli identiskt med vad de nuvarande flaggskeppen erbjuder.

IPhone har vanligtvis mindre minne Àn andra flaggskepp pÄ marknaden, men Apple ökade i Är med iPhone 11 och iPhone 11 Pro. BÄda modellerna levereras med 4 GB RAM, men det Àr en uppskattning frÄn externa parter eftersom Apple inte avslöjar sjÀlva beloppet. NÀsta Är kommer det att utvidgas om Barclays forskningsnota hÄller.

Barclays förutspÄr ocksÄ att iPhone 12 Pro kommer att innehÄlla en 3D-flygkamera och 5G-anslutning. Det Àr oklart om den vanliga iPhone 12 ocksÄ kommer att ha dessa funktioner.

ForskningsanmÀrkningen kallar ocksÄ Apples lÄngt ryktade iPhone SE 2. Barclays föreslÄr att den kommer att börja produceras i februari och slÀppas i mars. NÀr det Àr officiellt kan iPhone SE 2 ha en 4,7-tums skÀrm, A13-chip, 3 GB RAM och en fysisk hemknapp med inbyggt Touch ID. Sammantaget bör iPhone SE 2 likna iPhone 8 som slÀpptes 2017.

Du mÄste vÀnta till slutet av nÀsta Är pÄ iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Apple tillkÀnnager inte sin senaste flaggskeppsserie förrÀn tidigt till mitten av september. SÄ om du kÀmpar för att förbli tÄlmodig, gÄ vidare och skaffa iPhone 11 eller 11 Pro. De Àr bland de bÀsta smartphones du kan köpa idag.