Amazons Global Prime Day-försäljning 2020 börjar den 13 oktober efter månader av försening

Amazon, Amazon Stores, Amazon Biometric entry in stores, Amazon India, Amazon Stores, Amazon US Stores, Amazon Physical Stores, Amazon palm-scanning stores

Amazon är redo att starta Global Prime-dagförsäljningen för 2020 mycket snart. Så, alla de shopaholics som inte kan gå ut på grund av pandemiinducerade begränsningar bör korsa fingrarna för att rida på en virtuell shoppingrunda den här gången. Försäljningen kommer att äga rum från midnatt den 13 oktober och avslutas den 14 oktober efter 48 timmar.

Tyvärr kanske Prime Day-försäljningen inte är tillgänglig för kunder i Indien, eftersom den inte kommer att medföra några fördelar för dem medan den kommer att sändas live på det nämnda datumet för befolkningen i USA, Storbritannien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Tyskland, Italien, Frankrike, Kanada, Kina, Australien och många fler länder på sin globala webbplats.

Varje år tenderar Amazon att ta med sin årliga globala prime day-försäljning i juli månad, men i år på grund av låsning i många länder försenade den försäljningen. Nu är shoppinggiganten redo att erbjuda käftande stora rabatter på en massa produkter från alla kategorier. Även om många läckor tyder på att betydande prissänkningar på hemvaror, möbler, gymutrustning och kontorsmateriel är osannolika.

För att påskynda sin försäljning och att förstöra konkurrensen från andra e-handelsjättar kommer Amazon att erbjuda attraktiva prissänkningar på de flesta tekniska prylar inklusive Echo Dot, Fire TV, Apple iPods, bärbara datorer, hörlurar med många köksapparater tillsammans med ansiktsmask och bagageobjekt.

Jeff Wilke, VD för Amazon, sa i ett uttalande till media att företaget under oöverträffade omständigheter har åtagit sig att erbjuda en problemfri framgångsrik försäljning till första dagen till sina användare över hela världen. Dessutom bekräftade han också stödet till småföretag och lokala företagare. Han uppmuntrade också kunderna att få göra sina shopping hemma från festen när fest- och semestersäsongen kommer.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button