Amazons Alexa-hårdvaruhändelse idag: Viktiga meddelanden att förvänta sig

amazon alexa händelse

Amazon har spelat en betydande roll i våra liv i sådana osäkra tider som beroendet av dess smarta hem-enheter har ökat med mångfald. Samtidigt som de är inlåsta i våra hem har dess smarta produkter tjänat flera syften från utbildning till underhållning och från att tillhandahålla information för att upprätthålla integriteten och säkerheten i våra hem.

Teknikjätten är alla utrustade för att ta med innovativa modifieringar och uppdateringar av sina enheter som Echo dot, Fire TV-stick, Eero och en helt ny serie av Amazon-ringsäkerhetsenheter. Vid det senaste evenemanget som kommer att hållas idag, 24 september klockan 10 PT (22.30 IST), kan vi förvänta oss följande ändringar av smarta hemanordningar.

Echo Dot

Även om Echo Dot verkar vara ganska uppdaterad när det gäller den senaste uppdateringen, kanske den inte får någon större hårdvaruändring den här gången. Amazon fokuserar mycket på Alexa Alexa för att göra det mer interaktivt. Utöver det lägger företaget också till komplexa röstfunktioner för att förbättra sin anslutning till andra smarta hemenheter.

Fire TV

Återigen kanske Fire TV-pinnen inte får någon ny hårdvara i sig men vissa programvaruförbättringar kommer säkert att göra användarupplevelsen mycket enklare. Därför introduceras nya ändringar av menyer och sökresultat med de enklare och snabbare processorerna i enheten. Förutom dessa förväntas Fire TV också få tillgång till nya streamingplattformar från HBO och NBC. Överraskande nog kan den här gången Fire TV-pinnar bevittna ett prisfall på 10 USD i USA

Eero

Mitt i arbetet hemifrån är det absolut nödvändigt att ha höghastighetsinternet och att tillgodose detta behov kommer Amazon att släppa en helt tillgänglig, lättanvänd version av sina Eero-nätverksroutrar. Den kommande versionen kommer att finnas tillgänglig med Wi-Fi 6-funktioner medan uppgraderingen till Wi-Fi 6E verkar vara mindre sannolik inom en snar framtid.

Ring säkerhetsenheter

Intressant, Amazon erbjuder också ett stort antal säkerhetsenheter för hem från säkerhetsklockor till smarta kameror. I händelse av detta kan man förvänta sig de mycket uppskattade förbättrade säkerhets- och sekretessuppdateringarna för enheter som videodörrklockelit, utomhuskameror, inbyggda LED-lampor. Dessa kommande uppdateringar kommer att ytterligare förbättra den omgivande säkerheten och integriteten kring husets periferi.

Relaterade Artiklar

Back to top button