Amazon uppgraderar Fire TV Cube med snabbare röstkontroller

En uppdaterad Fire TV Cube som anländer nästa månad lovar att springa ännu snabbare, särskilt när det gäller bearbetning av röstkommandon.

Andra generationens Fire TV Cube kommer att behålla sitt pris på $ 119,99, men levereras med en ny sexkärnig processor, en uppgradering från fyrkärnchipet i förra årets modell. Den förbättrade processorn gör det möjligt för Fire TV Cube att bearbeta de mest använda röstkommandona direkt över hårdvaran, vilket tar bort behovet av att ladda ner arbetet till företagets servrar.

“Till exempel,” Alexa, bläddra åt höger, “” Alexa, gå hem, “” Alexa, välj nummer ett “och mer, är upp till fyra gånger så snabba som tidigare”, sa Amazon.

Fire TV Cube Refresh 2019

Även om Amazons andra Fire TV-strömmande enheter också stöder röstkontroller måste du prata i TV-fjärrkontrollen för att aktivera dem. Fire TV Cube, å andra sidan, kan plocka upp dina röstkommandon medan din TV spelar ljud med hjälp av åtta mikrofoner inbäddade i den lådliknande enheten.

Funktionen är en anledning till att den första generationens Fire TV Cube fick en PCMag Editors ‘Choice-utmärkelsen och utsågs till en av de bästa media-streaming-enheterna på marknaden. Enligt Amazon använder personer med Fire TV Cube röstkontroller över åtta gånger mer än andra Fire TV-enheter.

Den nya modellen är tillgänglig för förbeställning nu i USA, Kanada, Storbritannien och Tyskland. Räkna med att den börjar levereras den 10 oktober.

En ny våg av Amazon Fire TV-enheter

Den nya Fire TV Cube debuterar tillsammans med mer än ett dussin andra Fire TV-relaterade modeller på IFA-mässan i Berlin, som startar den här veckan. Så förvänta dig att höra mer om hur Amazon vill expandera till ditt vardagsrum.

Nebula Sound Bar Fire TV

De flesta som äger en Amazon Fire TV-enhet köpte antagligen en som ett USB-minne. Företaget har dock också samarbetat med TV-leverantörer för att direkt bädda in tekniken i tv-apparater.

Dessa erbjudanden kommer snart att innehålla en ny modell: en 65-tums 4K LED-TV från Toshiba som säljs för 599 USD. Den kommer att finnas tillgänglig på Best Buy nästa månad. (Här är vad vi tänkte på 55-tumsversionen.)

Amazon släpper också en Fire TV med en OLED-skärm från den tyska hårdvarutillverkaren Grundig, som börjar vid 1 299 euro. Det verkar dock att produkten endast kommer att säljas på Amazons tyska webbplats.

Amazon släpper också en Fire TV-soundbar från Anker Innovations. En gång ansluten till en TV kommer $ 229 Fire TV Edition Nebula Sound Bar att förvandla “vilken TV som helst till en filmisk smart TV-upplevelse”, säger företaget och ger tillgång till samma Fire TV-erbjudanden, inklusive 4K HD-video och röststyrningssupport . Förbeställningar börjar idag och soundbaren skickas i november.

Flera andra ljudfält som redan finns på marknaden ger också Alexa-stöd, inklusive PCMag Editors Choice Sonos Beam ($ 399,00 på Amazon).

Relaterade Artiklar

Back to top button