Amazon Upgrades Echo Lineup med Studiohögtalare, Glow Smart Light

Amazon Upgrades Echo Lineup med Studiohögtalare, Glow Smart Light

Amazon utökade idag sin smarta hemuppstÀllning med en ny Echo Dot som lÀgger till en digital klocka i sitt nÀtöverdrag, en avancerad Echo Studio smart högtalare, en 8-tums Echo Show och mer.

Den nya pint-sized Dot, dubbad enkelt Echo Dot med klocka, Àr tillgÀnglig för förbestÀllning idag för $ 59,99 och skickas den 16 oktober. Den befintliga Echo Dot utan klocka kommer att sÀljas för $ 10 mindre. Koppla ihop det med $ 29,99 Echo Glow, ett smart ljus som fungerar med Alexa och stöder olika fÀrgade lampor för barn (eller vuxna, verkligen) och anlÀnder 20 november.

Amazon Echo Glow

I samma riktning Àr det Echo Flex Àr en liten enhet som du ansluter till ett eluttag för snabb och enkel Ätkomst till Alexa. Det fungerar som en Ätkomstpunkt för smarta hem och har en USB-port för laddning. Den har en liten högtalare, sÄ förvÀnta dig inte att Flex spelar djay. Enheten pÄ 24,99 USD Àr tillgÀnglig för förbestÀllning nu och anlÀnder den 14 november. en valfri rörelsesensor eller smart nattlampa för porten Àr 14,99 USD vardera.

Amazon Echo Flex

För musikfans, Echo Studio ser ut att vara Amazons försök att vÀdja till ljudentusiaster som annars kan hÀmta en Sonos eller Apple HomePod. Och Amazon hoppas att locka dem med en prislapp pÄ under $ 200; Echo Studio Àr tillgÀnglig för förbestÀllning nu för $ 199; den anlÀnder den 7 november.

Amazon Echo Studio

Echo Studios avancerade ljudkotletter inkluderar Dolby Atmos-liknande 3D-ljud, en riktad diskant framför (en liten högtalare som ger diskantljud) och en 5 ÂŒ-tums basdrivrutin med en port i botten som stöder nedĂ„tskjutning. Det finns ocksĂ„ tre medelhögtalare till vĂ€nster, höger och överst pĂ„ enheten.

För en extra hemmabiobonus kommer varje 4K Amazon Fire TV-minne att kunna strömma Dolby Atmos-innehÄll till Echo Studio.

OcksÄ pÄ kran för musikentusiaster Àr Echo Buds, Amazons första intrÀde i trÄdlösa hörlurar. De har Alexa (med aktivering av wake-ord), kan anvÀnda Google Assistant eller Siri med en knapptryckning och inkludera Bose bullerreducerande teknik, allt för $ 129,99. De skickas den 30 oktober.

Amazon Echo Show 8

För dem som vill ha en skÀrm, den nya Echo Show 8 sportar en 8-tums pekskÀrm för bara $ 129,99, och placerar den pÄ den söta platsen mellan $ 90 Echo Show 5 och $ 230 10-tums Echo Show. Amazon sÀger att Echo Show 8 kommer att erbjuda ljudfunktioner som liknar Echo Show, och det fÄr Echo Show 5s sekretesslucka, som tÀcker kameran. Den skickas den 21 november.

Det existerande Amazon Echo smart högtalare fÄr ocksÄ en uppgradering den 16 oktober med förbÀttrad högtalarhÄrdvara och en ny blÄ fÀrg. FörbestÀll det nu för $ 99.

Amazon introducerade ocksÄ tvÄ Day 1 Edition Echo-enheter, som Àr enheter som bara Àr inbjudna, tidig Ätkomst. Echo Ramar Àr glasögonramar med Alexa, aktiverade via ett Bluetooth-tether till din telefon och Alexa-appen, medan Echo Loop Àr en svart metallring som du ansluter till Alexa-appen pÄ din telefon via Bluetooth, som ger Ätkomst till Alexa.

De Amazon Smart OvenĂ€r emellertid större, dyrare och kraftfullare Ă€n förra Ă„rets AmazonBasics mikrovĂ„gsugn – mikrovĂ„gsugnen pĂ„ 1 000 watt har cirka 1,5 kubikfot utrymme till AmazonBasics mikrovĂ„gsugns 700 watt och 0,7 kubikfot. Det Ă€r ocksĂ„ en konvektionsugn och luftfriterare, som placerar den tillsammans med dyrare smarta ugnar med flera anvĂ€ndningsomrĂ„den som Brava-, juni- och Tovala-ugnar för 249,99 dollar. Det anlĂ€nder den 14 november.

Tidigare i Är förvÀrvade Amazon Wi-Fi-nÀtverksskaparen Eero, och en uppdaterad version av enheten finns nu för $ 99,99 eller $ 249 för en tre-pack. Nya Ring-sÀkerhetskamer tillkÀnnagavs ocksÄ idag.