Amazon testar “Free to Me” -filtret för Prime Video

Amazon testar

Har du nĂ„gonsin blĂ€ddrat i Amazon Prime för att titta pĂ„ nĂ„got för att bara hitta det krĂ€ver att hyra eller köpa? Det ser ut som om Amazon Ă€r instĂ€lld pĂ„ att lösa problemet med ett nytt “Free to me” -filter.

Som XDA Developers rapporterar Àr den senaste versionen av Amazon Prime Video (v3.0.261.16341) nu tillgÀnglig i Play Store och den innehÄller ett par anvÀndbara nya funktioner. Den första Àr en Top Actors-funktion, som lÄter dig vÀlja dina favoritskÄdespelare att följa. NÀrhelst de har lagt till en film eller TV-show i Prime fÄr du veta det via ett meddelande.

Den andra, och utan tvekan mycket mer anvĂ€ndbar funktion som ska visas, Ă€r en ny filtervĂ€xlare som heter “Free to me.” NĂ€r den Ă€r aktiverad begrĂ€nsar den innehĂ„llsvalet pĂ„ huvudsidan av Prime Video till vad som Ă€r tillgĂ€ngligt att titta pĂ„ med ditt Prime-medlemskap. SĂ„ inte mer spĂ€nnande upptĂ€cka en film eller TV-show du vill titta pĂ„, men dĂ„ fĂ„r du veta att du mĂ„ste betala för att titta pĂ„ den.

Filtret Free to me Àr inte en kÀrnfunktion, eftersom det inte visas pÄ alla enheter, detsamma gÀller Top Actors-funktionen. Förhoppningsvis blir bÄda permanenta tillÀgg, och det kan vara att Amazon har beslutat att sakta rulla ut dem till anvÀndarna för att fÄ en uppfattning om reaktionen och hur det Àndrar visningsvanor, om alls.

Vi förvÀntar oss ocksÄ att Amazon lÀgger till en smart nedladdningsfunktion i appen inom en inte alltför avlÀgsen framtid. NÀr den Àr aktiverad kommer den att fungera ungefÀr som Netflix version, dÀr nÀsta avsnitt av en show du tittar pÄ laddas ner automatiskt i tid sÄ att du kan börja titta pÄ den direkt. Det Àr smart och bekvÀmt och kommer att vara ett vÀlkommet tillskott till appen.