Amazon Prime Video-appen är nu tillgänglig för JioFiber-abonnenter

Amazon och Jio har träffats för att öppna upp nya utsikter över underhållning i Indien. Enligt vad de två företagen avslöjade kommer Amazon att ge fri tillgång till premiuminnehåll i Prime Video-appen på sin digitalbox till JioFiber-abonnenter.

Jio å sin sida kommer att ge abonnenter på JioFiber Gold bredbandsplaner och högre gratis Prime-medlemskap värt Rs. 999 per år. Detta ger en vinn-vinn-situation för både Amazon och Reliance Jio, med båda att dra nytta av den andras styrka.

Amazon får visa upp sin bukett med exklusiva Hollywood- och Bollywood-filmer, filmer på regionala indiska språk och andra Amazons exklusiva program. JioFiber-prenumeranter kommer att få tillgång till alla sådana program och evenemang via Amazon Prime Video-appen på sina TV-apparater. Jio kommer att tillhandahålla den bandbredd som behövs för att se programmen sömlöst.

För att utnyttja erbjudandet måste kvalificerade JioFiber-kunder som också är Amazon-kontoinnehavare logga in på sina Amazon-konton via Jio-digitalboxen följt av att logga in på MyJio-appen eller Jio.com. De som inte är Amazon-medlemmar ännu måste först skapa ett konto på detaljhandelssidan via Jio-digitalboxen och sedan logga in på MyJio eller Jio.com för att aktivera den årliga Amazon Prime-medlemsplanen.

De som redan är Amazon Prime-medlemmar behöver bara logga in på Amazon Prime Video-appen på deras Jio-digitalbox. Detta låter dem titta på allt Amazon Prime-videoinnehåll på sina TV-apparater. JioFiber-prenumeranter som inte är berättigade till erbjudandet måste prenumerera på åtminstone Gold-bredbandsplanen för att gå med i festen.

Detta råkar vara den senaste utvecklingen med Reliance Jio som har sett en aldrig tidigare skådad investeringsrunda under de senaste sex veckorna. Med partnerskapet med Amazon hoppas Reliance att se fler deltagare för JioFiber-tjänsten under de kommande dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button