Amazon öppnar den första onlinebutiken för hela livsmedel i Brooklyn

Whole Foods Market öppnade den här veckan en ny tegelbutik i Brooklyn, men du kan inte gå in.

Onlinebutiken, som lanserades tisdagen den 1 september, är bemannad av människor vars jobb det är att ta emot, handla och förbereda beställningar för leverans. På fabriken i mer än ett år kommer Industry City-platsen uteslutande att betjäna kunder i Brooklyn-området.

Amazon, som äger den amerikanska stormarknadskedjan, hävdar att livsmedelsleverans är en av de snabbast växande företagen – som hjälpts av den senaste tidens uppgång i efterfrågan på pandemi. Det är faktiskt så populärt att e-handelsföretaget i april tvingades lägga till nya kunder till en väntelista.

(Foto via Amazon)
(Foto via Amazon)

“Tillsammans [with Whole Foods], vi är stolta över att öka tillgången på livsmedelsleveranser, “sa ett blogginlägg från Amazon.” Det har aldrig varit viktigare. “Beställ en onlinebeställning via Amazon Fresh eller Amazon Prime Now och hämta dina livsmedel från någon av företagets 150 deltagande butiker, inklusive ett antal Whole Foods Markets över hela USA.

Amazon slår vågor i stormarknadssektorn från kust till kust. Företaget introducerade Amazon Fresh i Woodland Hills, Kalifornien. En traditionell livsmedelsbutik utrustad med modern teknik, Amazon Fresh bjuder in kunder att hoppa över kassan med Dash Carts och be Alexa om hjälp med att navigera gångar.

Besökare kan också dra nytta av leverans och hämtning på samma dag av allt från produkter, kött och skaldjur till färska måltider som görs dagligen. för att inte tala om Amazon.com paketinsamling och paketfri produktretur. Förvänta dig dagliga temperaturkontroller för alla anställda, nödvändiga ansiktsbeläggningar för alla som kommer in i butiken och inledande operationer med 50 procents kapacitet för att möjliggöra social distansering.

Relaterade Artiklar

Back to top button