Amazon ‘Monsoon Appliances Store’: Erbjudanden på AC, kylskåp och köksutrustning

Amazon Indien, Amazon Indien försäljning, Amazon Monsoon försäljning, Amazon AC försäljning, Amazon kylskåp försäljning, Amazon försäljning augusti

Amazon Indien meddelade på lördag sin ‘Monsoon Appliances Store’ som gav en mängd erbjudanden och erbjudanden på stora apparater, hem- och köksapparater och andra. Upp till 50 procent rabatt är tillgängligt på produkterna till 24 augusti. Amazon Indien hävdar att man speciellt har samlat produkter från olika märken.

Produkter från märken som Samsung, LG, Whirlpool, Bosch, Wipro, Nayasa, Eureka Forbes, Bajaj och andra finns tillgängliga under ‘Monsoon Fest’ på Amazon i Indien. Den samordnade butiken inkluderar tjänster som schemalagd leverans, utbyteserbjudanden, EMI-alternativ utan kostnad och installation som är bekvämt i det aktuella scenariot eftersom kunder undviker att gå till en butik direkt för produkter som dessa.

Det finns också några bankrabatter för att förlänga besparingarna vid köp av dessa produkter. Kunder med Bank of Baroda kreditkort EMI och en transaktion med ett minimiköp på 8 000 Rs är berättigade till en rabatt på fem procent (upp till R 500). En rabatt på 10 procent på upp till Rs 500 är också tillgänglig för federala bankkortsinnehavare som gör ett minimiköp på 5 000 Rs.

Under monsunförsäljningen är det upp till 35 procent rabatt på tvättmaskiner med frontlast, topplast och halvautomatiska tvättmaskiner. Upp till 40 procent rabatt är tillgängligt på växelström från 1 till 1,8 ton kapacitet. Vattenrenare börjar vid 1 699 Rs medan blandarmaskiner börjar vid 1 299 Rs under denna försäljning. Upp till 50 procent rabatt på köks- och hushållsapparater. Det finns också upp till Rs 12.000 rabatt på kylskåp vid utbyte.

Tidigare i augusti inkluderade Amazons Prime Day-försäljning flera erbjudanden på premium-smartphones som iPhone 11, Samsung Galaxy S10 och smarta TV-apparater från Sony, OnePlus, LG, Vu etc. Det fanns få nya lanseringar under försäljningsperioden samt nya Sony TV-apparater eller den prisvärda smarttelefonen Redmi 9 Prime.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button