Amazon lanserar MMO för ny vÀrld i maj 2020

Amazon lanserar MMO för ny vÀrld i maj 2020

Det Àr lÀtt att glömma att Amazon tillsammans med att driva Amazons webbutiker, Amazon Web Services och Twitch, ocksÄ utvecklar sina egna spel. Den hÀr veckan tillkÀnnagav Amazon Games sin första MMO kommer att lanseras i maj 2020.

Som VentureBeat rapporterar presenterade Amazon onlinespelet under The Game Awards igÄr kvÀll i Los Angeles. Det heter New World: Aterenum Awaits och det Àr tillgÀngligt att förbestÀlla nu i bÄde Standard- och Deluxe-versioner och kostar $ 39,99 respektive $ 49,99.

Det Àr ett spel som bara Àr tillgÀngligt pÄ PC, men du behöver inte ett Amazon-konto för att spela, bara ett Steam-konto. Genom att göra en förbestÀllning fÄr du tillgÄng till den slutna betaversionen i april, och bÄda versionerna erbjuder extra innehÄll med den förbestÀllningen, sÄ kolla in jÀmförelsessidan för att se om det Àr vÀrt att betala 10 dollar extra för Deluxe-upplagan.

Scott Lane, regissör för spelet pĂ„ Amazon Games, förklarar “New World Ă€r en MMO med öppen vĂ€rld, som spelas i ExplorationsĂ„ldern. Det Ă€r 1600-talet och den Ă€ger rum pĂ„ ön Aeternum, en övernaturlig ö mitt i Atlanten … Den har action-RPG-strid med massiva belĂ€gringskampar och ett rikt hantverkningssystem och karaktĂ€rsprogression. Vi har solo- och spelar-mot-spelare-upplevelser. “

Lane föreslÄr att detta Àr en MMO för alla, Àven de som föredrar att spela solo, vilket öppnar upp för en mycket bredare potentiell publik. Det Àr ocksÄ den perfekta spelgenren för att koppla ihop med vad Amazon gör bÀst: servrar via Amazon Web Services och bygga en gemenskap genom Twitch. Och naturligtvis Àr den byggd med Amazons Lumberyard-spelmotor.

Att spela New World krÀver inte en högspecifik speldator eller bÀrbar dator. Minsta specifikation som krÀvs Àr en Core i5-2400K eller fyrkÀrnig 3GHz AMD-processor, 8 GB RAM, Nvidia GTX 670 2 GB eller AMD Radeon R9 280, 7,2 GB lagringsutrymme, Windows 8 64-bit eller nyare och DirectX 11. Det kommer att finnas flera servrar att logga in pÄ, var och en med över 1000 spelare vÀrd och sprÄkstöd för engelska (USA och Storbritannien), spanska, brasilianska portugisiska, italienska, franska, tyska och polska.

Om New World inte överklagar har Amazon tvÄ andra titlar under utveckling som du kanske Àr intresserad av istÀllet. Den första Àr en annan MMO baserad pÄ The Lord of the Rings, och den andra Àr en online-skytt som heter Crucible.