Amazon Great Indian Sale Day 2: Bästa elektroniska erbjudanden du behöver veta

Amazon Great Indian Sale hålls från 8 augusti till 10 augusti. De bästa erbjudandena inkluderar Kindle Paperwhite och Xiaomi Mi 5 Amazon Great Indian Sale hålls från 8 augusti till 10 augusti. De bästa erbjudandena inkluderar Kindle Paperwhite och Xiaomi Mi 5

Amazons stora indiska försäljning fortsätter och dag 2 fortsätter med några bra erbjudanden på elektronik. Amazonas stora indiska försäljning som startade igår och kommer att hållas till den 10 augusti erbjuder fantastiska rabatter på elektronik, tillbehör, kläder, väskor, skor, leksaker, babyprodukter och andra kategorier som man kan tänka sig.

Den största skillnaden den här gången är införandet av Prime-medlemskap. Amazon Prime är ett medlemskapsprogram som erbjuder gratis leverans en dag, två dagars leverans och tidig tillgång till blixtavtal. I USA tillåter Prime-medlemskapet också användare att hyra musik eller video från Amazons bibliotek. Amazon säger att det förbereder sig för att ta Prime Video till Indien snart.

Amazon ger 60-dagars gratis provperiod för Prime-medlemskap och kommer att kosta Rs 499 per månad efter den kostnadsfria provperioden. Om du är en vanlig Amazon-kund blir Prime-medlemskap ett måste-alternativ. Amazon Great Indian Sale erbjuder också spännande fördelar för innehavare av SBI-kredit- och bankkort. Vid en minimitransaktion på 5 000 Rs får SBI-kortanvändare 10 procent cashback på appen. Den maximala återbetalningen är begränsad till 1500 Rs per konto.

Här är en titt på de bästa elektroniska erbjudandena för tisdagar:

TCL 562: TCL är den senaste aktören i det indiska smartphoneutrymmet. Den tredje största tv-tillverkaren har meddelat två nya smartphones i Indien. TCL 562 har en 5,5-tums full HD-skärm och drivs av en oktokärnig Helio P10-processor. Smarttelefonen levereras med 3 GB RAM och 32 GB lagring. Android Marshmallow-smarttelefonen lanserades till Rs 10,990 på Amazon Indien och finns nu tillgänglig till Rs 9,999.

Xiaomi Mi 5: Xiaomi Mi 5, 2016-flaggskeppet från den kinesiska smarttelefontillverkaren, finns på Amazon till 22999 Rs. Smarttelefonen lanserades vid Mobile World Congress i februari till 24999 Rs. Xiaomi Mi 5 har de bästa specifikationerna som man kan förvänta sig av en smartphone 2016.

Enheten levereras med en 5,15-tums Full HD IPS-skärm, Qualcomm Snapdragon 820-chipset, 3 GB RAM och 32 GB lagring. Smarttelefonen stöds av ett 3000mAh batteri. Läs vår fullständiga recension här.

Logitech K480: Logitech K480 är ett multifunktionellt tangentbord för surfplattor, datorer och smartphones. Tangentbordet lanserades i Indien till 2 795 Rs och finns tillgängligt på Amazon till 1 799 Rs. Tangentbordet har lätt omkopplare för att skriva på upp till tre Bluetooth-enheter. Tangentbordet är kompatibelt med Android, iOS och Windows.

Obi Worldphone SF1: Amazon erbjuder Obi Worldphone SF1 med 32 GB lagring till 9999 Rs. Smarttelefonen lanserades som Gadgets360 exklusiv och gjordes senare tillgänglig på Amazon. Obi Worldphone SF1 har en 5-tums Full HD-skärm och har en design som skiljer sig från allt annat på marknaden. Smarttelefonen har en 13MP bakre kamera och en 5MP främre kamera. I vår recension hade vi noterat att enheten har en fantastisk design men känns omogen och halvbakad. Läs vår recension innan du köper den här.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button