Amazon Great Indian Festival: När är det och vad är erbjudanden att se upp för?

Amazon, Amazon Great Indian Festival försäljning, Amazon Great Indian Festival försäljning erbjudanden, Amazon Great Indian Festival försäljning mobiler och surfplattor, Amazon försäljning, Amazon rabatter, Amazon Great Indian Festival försäljning TV-apparater

Tiden för festligheter och firande är vid dörren för att inleda och därmed är Amazon redo att ge sina kunder The Great Indian Festival-försäljning med käftande erbjudanden som avslöjar massiva rabatter på produkter från nästan alla kategorier. E-handelsjätten förväntas avslöja försäljningsdatum nästa vecka med tanke på att Flipkart redan har avslöjat datum för sin försäljning av Big Million.

Som vanligt kommer Amazon Great Indian Festival-försäljningen att börja en dag tidigt för alla främsta kunder och de skulle kunna få tillgång till alla rabatter en dag före början av försäljningen för alla användare. Dessutom kommer Amazon att ge 10 procent omedelbar rabatt under sina festliga erbjudanden på köp som görs via HDFC-debet- och kreditkort eller på EMI. Dessutom har den hävdat att ge 5 procent nitande cashback-belöningar för besparingar upp till Rs 1000, medan Bajaj Finserv-kortanvändare kommer att få en kredit upp till Rs 1 lakh.

Förutom detta avslöjar sidan också upp till 60 procent rabatt på köks- och hemprodukter och upp till 70 procent rabatt på kläder och accessoarer med prisavdrag upp till 50 procent på mat och gourmetprodukter tillsammans med upp till 70 procent på elektronik och tillbehör .

Andra höjdpunkter inkluderar rabatten på upp till 65 procent på TV och stora apparater medan böcker, leksaker och spelprodukter får upp till 70 procent rabatt. Intressant är att alla eko- och tändapparater kommer att finnas tillgängliga med högst 50 rabatt per cent under försäljningen.

Under tiden är Amazon Fashion redo att ge upp till 80 procent rabatt på alla klädtillbehör utan kostnad EMI och 30 dagars retur. Smartphones å andra sidan tippas för att få ett utökat utbyteserbjudande utan kostnad EMI och totalt skadeskydd under försäljningen.

När det gäller nya lanseringar kommer OnePlus 8T 5G att lanseras den 14 oktober med Amazon som ett meddelande-alternativ. Vidare kommer FireTV stick lite med Alexa Voice Remote Lite att lanseras den 15 oktober medan dess förbeställningsanläggning nu finns tillgänglig på webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button