Amazon, Flipkart Republic Day rea: Det här är de bästa erbjudandena på smartphones du kan få idag

OnePlus 7T OnePlus 7T säljer till rabatterat pris på 34999 Rs under Amazon Great India-försäljningen.

Amazon och Flipkart gjordes tillgängligt för Prime- och Plus-medlemmar på lördag. Från och med idag är både Amazon- och Flipkart-försäljningen tillgänglig för användare som inte är Prime och icke-Plus. Båda försäljningarna slutar den 22 januari. Under Republic Day-försäljningen erbjuder både Amazon och Flipkart stor rabatt på produkter i olika kategorier. Smartphones över olika prissegment finns också under försäljningen.

För den stora indiska försäljningen har Amazon samarbetat med State Bank of India för att erbjuda 10 procent omedelbar rabatt. Å andra sidan har Flipkart samarbetat med ICICI Bank för att erbjuda köparen 10 procent direkt rabatt. Båda e-handelsplattformarna erbjuder också cashback-erbjudande, EMI-alternativ utan kostnad, utbyteserbjudande och mer. Här är de bästa erbjudandena som finns tillgängliga på smartphones idag på Amazon och Flipkart.

Bästa smartphone-erbjudanden på Amazon, Flipkart idag

Samsung Galaxy M30s finns med rabatt. Smarttelefonen finns till ett rabatterat pris på 12999 Rs. Dessutom erbjuder Amazon också extra Rs 50-rabatt på förbetalda beställningar gjorda av Amazon Pay. Smarttelefonen lanserades för några månader sedan i Indien. Köpare kan också få 10 procent direkt rabatt också.

Ska du köpa Galaxy M30s? Läs recension här

Redmi Note 8 Pro finns också med rabatt under Amazon Great Indian-försäljningen. Smarttelefonen finns med en massiv rabatt på 13999 Rs. Not 8 Pro är utan tvekan en av de bästa under Rs 15.000-telefonerna som finns i landet just nu. Alla varianter av telefonen är tillgängliga med rabatt under försäljningen. 10 procents omedelbar rabatt finns också på shopping med SBI-kort.

Xiaomis Redmi Note 8 Pro är en av de bästa telefonerna som är tillgängliga under 15 000 Rs just nu. Läs recension

OnePlus 7T säljer till rabatterat pris på 34999 Rs under Amazon Great India-försäljningen. Smarttelefonen lanserades för några månader sedan med ett startpris på 37999 Rs. Detta är ett massivt prisfall. Alla andra varianter av telefonen finns också till rabatterat pris. Dessutom finns 10 procent direkt rabatt på shopping med SBI-kort.

Läs recension av OnePlus 7T här

iPhone XR finns med massiv rabatt. För konsumenter som har väntat på en hel del på iPhone XR är det den bästa tiden att köpa telefonen. IPhone XR säljs till ett rabatterat pris på Rs 42,999, dessutom finns det 10 procent att köpa med SBI-kort.

Läs iPhone XR-granskningen och ta reda på om du ska köpa den eller inte

OnePlus 7 Pro finns också till ett rabatterat pris på 42999 Rs. Ja, både iPhone XR och OnePlus 7 Pro säljs till samma pris under försäljningen. Även för den här OnePlus-telefonen finns det 10 procents rabatt på att köpa med SBI-kort.

OnePlus 7 Pro finns med stor rabatt. Läs recensionen till nu mer

Poco F1 får en enorm rabatt på Amazon Great Indian-försäljningen. Smarttelefonen är ganska gammal men till ett rabatterat pris på 14999 Rs är det ett bra valuta för pengarna. Det finns också 10 procent rabatt på SBI-kort.

Redmi K20 Pro är tillgänglig med massiv rabatt på 24999 Rs under försäljningen. Detta är första gången sedan lanseringen att priset på Redmi K20 Pro har sjunkit så lågt. Även för den här finns 10 procent rabatt på SBI-kort.

Redmi K20 Pro finns med rabatt. Kolla in översynen av telefonen

Den nyligen lanserade Honor 9X finns också till rabatterat pris på 12999 Rs. Det ursprungliga lanseringspriset för telefonen är 13999 Rs. Detta är en speciell lanseringsförsäljning. Köpare kommer att kunna få ytterligare 10 procent rabatt på shopping med ICICI Bank på Flipkart.

Vivo Z1 Pro säljer med massiv rabatt. Telefonen säljer till ett rabatterat pris av 10 990 Rs på Flipkart. Dessutom finns det 10 procent omedelbar rabatt på shopping med ICICI-banken.

Vivo Z1 Pro finns med massiv rabatt. Kolla in översynen av telefonen

iPhone XS finns med massiv rabatt på Flipkart. IPhone finns till ett rabatterat pris på 49.999 Rs på Flipkart. Dessutom finns det 10 procent omedelbar rabatt på shopping med ICICI-banken.

Google Pixel 3a finns också med en enorm rabatt på Flipkart. Smarttelefonen finns till ett startpris på 27999 Rs. Så, konsumenter som har väntat på att få en Pixel-telefon, det här är den bästa tiden. Dessutom finns det 10 procent omedelbar rabatt på shopping med ICICI-banken.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button