Amazon Fire TV Blaster lÀgger till Alexa Smarts till Àldre enheter

Amazon Fire TV Blaster lÀgger till Alexa Smarts till Àldre enheter

Om du trodde att Amazon redan hade en Alexa-gadget för varje anvÀndningsfall, skriv in Amazon Fire TV Blaster.

Den lilla svarta lÄdan Àr bara 2,2 tum lÄng, 1,5 tum bred och kostar 34,99 dollar. Det fungerar som en universell fjÀrrkontroll, men Amazons tagning gör att befintliga TV-apparater, ljudfÀlt, kabel- eller satellitboxar och mottagare kan styras handsfree med Alexa. SÄ om du Àger en Àldre TV som inte Àr smart kan Fire TV Blaster lÀgga till en del av den funktionen, inklusive att slÄ pÄ eller av strömmen, justera volymen eller vÀxla ingÄngen.

Amazon Fire TV Blaster

LĂ„t inte det lĂ„ga priset pĂ„ Blaster lura dig, eftersom det inte kan anvĂ€ndas ensam. Amazon hĂ€nvisar till det som en medföljande enhet, som krĂ€ver “bĂ„de en kompatibel Fire TV-strömningsenhet och vilken Echo-smarthögtalare eller smart skĂ€rm som helst” för att fungera. Det fungerar inte med TV-apparater eller soundbars frĂ„n Fire TV Edition, och för att fungera korrekt mĂ„ste det sitta 1-2 meter frĂ„n enheten du vill styra och med LED-lampan vĂ€nd dĂ€r du vanligtvis sitter.

Inkluderat i lÄdan Àr Fire TV Blaster, en IR-förlÀngningskabel, strömadapter och USB-kabel. Om du behöver en TV Stick och Echo för att fÄ det att fungera, erbjuder Amazon ett paket inklusive Blaster, en Fire TV Stick 4K och en Echo Dot för 79,99 $, vilket sparar 54,98 $ över kostnaden för att köpa de tre enheterna separat.

Blaster verkar vara mest meningsfullt för alla som redan Àger en Fire TV Stick och Echo, men förlitar sig fortfarande pÄ en Àldre TV för sin underhÄllning. Om du vill ha en Fire TV Blaster öppnade Amazon förbestÀllningar idag i USA, Kanada, Storbritannien och Tyskland med enheten instÀlld pÄ att slÀppas den 11 december.