Amazon bekräftar äntligen att Prime Day är försenad

Vi trodde att Prime Day skulle försenas tillbaka i april, sedan hörde vi att Amazon hade beslutat att driva tillbaka det till oktober, men ingen officiell bekräftelse fanns fram till nu. Prime Day är officiellt försenad, men vi vet inte förrän när.

“Under de senaste fem åren har Prime Day blivit en speciell fest och tid för Prime-medlemmar att handla otroliga erbjudanden för sig själva och för vänner och familj – och det är något vi ser fram emot varje år”, säger en talesman till TechCrunch. “I år håller vi Prime Day senare än vanligt, samtidigt som vi säkerställer våra anställdas säkerhet och stöder våra kunder och säljer partners.”

Inget nytt datum har delats ännu, vilket tyder på att Amazon kommer att övervaka situationen med avseende på koronaviruspandemin i USA innan den fattar beslut. Emellertid bekräftade Amazon-talesmannen också att Prime Day händer nästa månad för Indien. “Vi är glada över att premiärmedlemmar i Indien kommer att se besparingar den 6-7 augusti.” För alla andra är budskapet helt enkelt: “Medlemmar över hela världen kommer att uppleva Prime Day senare i år. Vi ser fram emot att dela mer information snart.”

Tidigare denna månad skickades uppenbarligen ett e-postmeddelande till Amazons tredjepartssäljare som informerade dem om att Prime Day inte kommer att ske tidigast den 5 oktober, men det är bara ett platshållardatum. Det verkar troligt att Prime Day kommer att inträffa i oktober, vilket är ungefär så nära som du kan komma till semesterperioden utan att räknas som en försäljning kopplad till julperioden. Det faller också snyggt innan lanseringen av Sonys och Microsofts nästa generations spelkonsoler, som sannolikt kommer att inträffa i november.

Relaterade Artiklar

Back to top button