Amazon avslutar Dash Wand Support den 21 juli

Om du använder Amazons Dash Wand som ett bekvämt sätt att beställa matvaror kommer det inte längre att stödjas nästa månad.

Som The Verge rapporterar skickade Amazon ett e-postmeddelande till Dash Wand-ägare som informerade dem om att enheten inte längre kommer att fungera den 21 juli. Det föreslås att du avregistrerar Wand från ditt konto, vilket kan uppnås genom att navigera till ” hantera innehåll och enheter “. Du kan sedan återvinna hårdvaran via Amazons Second Chance-återvinningstjänst.

Amazon introducerade Dash Wand With Alexa i juni 2017. Den var utformad för att bekvämt sitta i din hand, hade en magnet i ryggen för enkel fastsättning i ditt kylskåp och kom med en krok för att hänga upp den istället. Funktionaliteten som erbjuds var enkel men ändå effektiv. Använd den inbyggda streckkodsläsaren för att skanna streckkoder efter matvaror du vill uppdatera. Länk Wand till en Android- eller iOS-enhet och använd den för att göra beställningar.

Vid lanseringen gjorde Amazon Dash Wand väldigt frestande genom att prissätta den till bara $ 20, men också lägga till $ 20 i kredit till ditt konto när det registrerades. Nittio dagar AmazonFresh inkluderades också gratis om du var en Prime-medlem (det kostade tidigare $ 14,99 per månad). När PCMag granskade det fann vi att streckkodssökning var användbart och röstdetekteringen korrekt, men Wi-Fi-anslutningen var fläckig och Alexa-funktionen var ofullständig.

Amazon påpekar att även om Dash Wand förlorar stöd, kan du fortfarande använda andra Alexa-aktiverade enheter för att skanna streckkoder, skapa inköpslistor och göra beställningar. Är dock någon av dem lika praktiska som en Dash Wand fast i ditt kylskåp?

Relaterade Artiklar

Back to top button