Amazon Alexa hårdvaruhändelse för 24 september: Vad du kan förvänta dig

Alexa, Amazon, Amazon Echo, Amazon Alexa, Alexa bug, Alexa hack, Alexa röstinspelningar, hur man tar bort Alexa, Alexa hackare, Alexa sårbarhet, Alexa bug, Alexa bug fixed

Precis som varje år är Amazon redo att vara värd för Alexa-maskinvaruhändelsen trots pandemin. Den här gången kommer evenemanget att äga rum senare den här månaden den 24 september. I samband med inbjudan kommer Amazon Alexa-evenemanget att starta klockan 13:00 ET som är runt 22:30 IST.

För närvarande är det inte klart vilka meddelanden som Amazon kommer att göra under evenemanget men enligt Gränsen Amazons Devices and Services-team skulle dela “några nyheter”. Det är troligt att Amazon kommer att tillkännage nya smarta högtalare och smarta skärmar för konsumenter vid sitt höstevenemang.

I likhet med alla andra lanseringsevenemang mitt i pandemin Amazonas fallhändelse kommer också att streamas live och alla runt om i världen kommer att kunna titta på det från sitt hem. Detta är den första virtuella händelsen som Amazon kommer att vara värd för i år.

För att komma ihåg, under förra årets Amazon Alexa-evenemang, meddelade företaget den avancerade Echo Studio-högtalaren, Echo Show 8 smart display och en tredje generationens Echo-högtalare. Amazon tillkännagav också Echo Frames-glasögonen med inbyggd Alexa och Echo Loop, en smart ring. Teknikjätten presenterade också Echo Dot med Clock.

Enligt rykten kommer Google mycket snart att tillkännage en ny smart högtalare och en Google Chromecast som drivs av Google TV och därför är det troligt att Amazon skulle kunna meddela Echo Speakers och en ny Fire TV Stick vid sitt höstevenemang senare denna månad.

Relaterade Artiklar

Back to top button