Amazfit Neo smartwatch lanserades i Indien för bara Rs. 2499: e vanligaste

Huami-ägda varumärke, Amazfit meddelade idag sin senaste smartklocka, Amazfit Neo är redo att lanseras i Indien den 1 oktober 2020. Smartklockan levereras med nästan alla funktioner som du kan förvänta dig av en smartklocka, som inkluderar sömnövervakning, Sportläge och så vidare. Vad som är fantastiskt är dock att företaget fortfarande lyckades hålla priset lågt på bara Rs. 2499: e vanligaste

Den andra höjdpunkten i Amazfit Neo är dess retrostilade designtema som ska påminna dig om de gamla Casio digitala klockorna. Som sagt har smartklockan fortfarande de senaste hälso- och fitnessspårningsfunktionerna.

Dessa inkluderar den senaste PPG-biospårningsoptiska sensorn som övervakar hjärtaktivitet 24 timmar om dygnet. Därefter finns det Sleep Quality Monitor som fungerar för att ta reda på om du har haft lätt sömn eller en mer avkopplande djup sömn. Alla tupplurar du tar och som varar 20 minuter eller mer omfattas av sömnövervakningssystemet.

Bortsett från detta kommer Amazfit Neo också med tre sportlägen – gå, springa, cykla. Sedan finns det även Personal Activity Intelligence-systemet ombord på enheten som mäter hälsotillståndet baserat på parametrar som hjärtfrekvens, aktiv tid och sådant. Funktionen är beroende av komplex programvara för att härleda vår hälsostatus.

De andra specifikationerna för Amazfit New smartwatch inkluderar dess 1,2-tums monokroma skärm. Anslutningar upprättas via Bluetooth 5.0 BLE. Smartwatchen är också utformad för att motstå vattenintrång upp till 50 meters djup. Strömmen kommer från ett 160 mAh batteri som företaget hävdar kommer att pågå i 28 dagar på en enda laddning. Batteriet laddas dock på bara 2,5 timmar.

Färgalternativ som du har med smartwatchen inkluderar rött, svart och grönt. Smarttelefoner som är kompatibla med smartwatchen inkluderar de som kör Android 5.0 eller senare och iOS 10.0. Smartklockan kan köpas från Flipkart, Myntra och Amazon.in.

Relaterade Artiklar

Back to top button