Alternativ Mage hjälte Khadgar nu tillgänglig att köpa i Sydkorea – Hearthstone

Tillbaka 2016 släppte Blizzard Khadgar-alternativet Mage-porträtt för Hearthstone. Ursprungligen endast tillgängligt i väst som en del av en välgörenhetsinsats från World Wildlife Fund, den blev därefter tillgänglig i Kina i sommar som en del av en korsreklam för Hearthstone / Heroes of the Storm.

Nu är det tillgängligt att köpa igen i Sydkorea, och som en del av en insamlingsinsats för att stödja brandmän i landet. Fullständig information om kampanjen finns på den officiella – koreanska språket – Hearthstone-webbplatsen.

Enligt Hearthpwn har det emellertid rapporterats att upplåsningskoden som köpts genom den koreanska butiken kan användas för att låsa upp Khadgar i vilken region som helst, men vi kommer att upprepa deras varning att du gör det på egen risk. Om du vill prova den här “grå” rutten, kolla de aktuella listorna på Ebay eller koppla upp dig med en vän i regionen.

Blizzard har släppt totalt nio alternativa hjältar för Hearthstone sedan spelet släpptes. Här är en snabb genomgång av de andra åtta, och vad du behöver göra för att låsa upp dem.

Alleria Windrunner – Spelbutik Arthas Menethil – Besegra Lich King med alla nio hjältar Lady Liadrin – Nå nivå 20 i World of Warcraft Magni Bronzebeard – Butik i spelet Maiev Shadowsong – Vinn 10 matcher i Standard Rankad eller Casual Medivh – In- spelbutik Morgl the Oracle – World of Warcraft Recruit a Friend-system Tyrande Whisperwind – Twitch Prime-kampanj

Relaterade Artiklar

Back to top button