Alltför mĂ„nga “vuxna” anvĂ€nder fortfarande förĂ€ldrarnas telefonplan

Alltför mÄnga

I en ny undersökning av 1 000 amerikaner i alla Ă„ldrar som genomfördes av Let’s Talk, en webbplats som Ă€gnar sig Ă„t att hjĂ€lpa anvĂ€ndare att hitta rĂ€tt mobiloperatör, var resultaten, med dess ord, “hĂ€pnadsvĂ€ckande”. Vissa kanske sĂ€ger sjuka. Undersökningen visade att hela 49 procent av unga vuxna i Ă„ldern 18 till 24 Ă„r fortfarande fĂ„r sin smartphones röst- och datatjĂ€nst betalt av sina förĂ€ldrar (eller en annan ansvarig vuxen i familjen).

Why Axis Bug

Siffran sjunker ganska lite nĂ€r de nĂ„r 25 – Ă„ldern du ocksĂ„ kan hyra en bil med mindre krĂ„ngel, sĂ„ det Ă€r det magiska numret dĂ€r alla blir direkt mer ansvariga. Endast 16 procent av personerna i Ă„ldern 25 till 34 anvĂ€nder en plan som betalas av förĂ€ldrar. Slutligen, i Ă„ldrarna 35 till 44, sjunker antalet till 7,5 procent. Efter 45 Ă„rs Ă„lder frĂ„gade Let’s Talk inte, förmodligen för att de var förĂ€ldrarna.

Why Axis 810-diagram - Andel personer som har delade familjeplaner

I hela gruppen av 1 000 respondenter fann Let’s Talk att hela 73 procent var pĂ„ nĂ„gon form av delad familjeplan (dĂ€r alla förmodligen betalar, men de fĂ„r en sĂ€nkning) snarare Ă€n en individuell plan; det gĂ„r upp till 79 procent i Ă„ldrarna 18 till 25. Familjplaner kan underlĂ€tta Peter Pan-syndromet, men de sparar ocksĂ„ pengar.

Let’s Talk: s övergripande toppval Ă€r T-Mobile’s Magenta Family-plan, som levereras med gratis Netflix. Det Ă€r ett starkt incitament att inte skaffa en egen operatör.

Om du Àr över 18 och faktiskt letar efter lite sjÀlvstÀndighet, lÀs