Allt Apple tillkännagav vid sitt iPad- och Watch-evenemang 2020

Apple Event 2020, Apple Watch Series 6, Apple Watch 2020, Apple iPad Air 2020, iPad Air 4, Apple

Under sitt årliga evenemang den 15 september på tisdag debuterade Apple ett antal nya produkter inklusive Apple Watch Series 6, Apple One-tjänsterpaketet och en ny iPad Air. Som ryktat tidigare debuterade Apple inte iPhone 12-serien vid evenemanget den 15 september. Om du saknade nyckeln, men ändå vill veta om alla nya produkter som lanserades vid evenemanget, bläddra ner för en snabb sammanfattning. Här är allt Apple meddelade vid sitt “Time Flies” -evenemang.

Apple Watch Series 6

Apple har använt sitt evenemang i september för att tillkännage Apple Watch Series 6. Nästa generations modell har samma design som Series 4 och Series 5, men har förbättrade interna och nya finish – inklusive en oximetersensor. Med en oximetersensor kan Apple Watch Series 6 mäta syrehalten i blodet. Det nya syret i blodet gör att du kan mäta på bara 15 sekunder. Den lagrar periodiska bakgrundsavläsningar, inklusive medan du sover. Apple Watch Series 6 levereras med det nya snabbare S6-chipet, med förbättrad prestanda och nya sensorer, inklusive en höjdmätare. Den nya modellen börjar vid Rs 40 900 i Indien.

Apple Watch SE

Dessutom tillkännagav Apple också den nya Apple Watch SE. Den har samma design som Series 5, men den har S5-chip, watchOS 7 och en inbyggd kompass. Den prisvärda Apple Watch SE kommer att finnas i 40 mm och 44 mm med GPS- och mobilversioner. Apple Watch SE kommer att finnas tillgängligt till ett startpris på 29 900 Rs för 40 mm GPS-aluminiummodell.

Apple Fitness +

Som ryktat tidigare har Apple meddelat sin nya fitnesstjänst, designad runt Apple Watch. Det heter Apple Fitness + och kostar 9,99 dollar per månad eller 79,99 dollar per år. Tjänsten kommer att erbjuda träningskurser som spänner över många kategorier, inklusive cykling och yoga. Apple säger att det kommer att lägga till nya träningspass varje vecka.

Apple One-servicebuntar

De långt ryktade Apple One-planerna är officiella. Apple One samlar lagring av Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus och iCloud under ett tak. Apple One kommer i individuella planer för $ 14,95 per månad. Familjeplaner är $ 19,95 per månad och en Premier-plan är $ 29,95 per månad.

Ny iPad-serie

Nybörjar-iPad har uppdaterats med A12 Bionic-chipet. Den har samma design som den tidigare modellen men har nu den avancerade A12 Bionic-chipsetet. Apple visar den nya iPad är kraftfullare än konkurrerande bärbara datorer och surfplattor. IPad 8: e generationen är tillgänglig för 29900 Rs i Indien.

Helt nya iPad Air

Ápple tillkännagav också den helt nya iPad Air som nu liknar iPad Pro. Till skillnad från iPad Pro som använder FaceID får den nya iPad Air en redesignad TouchID som är inbäddad i strömbrytaren högst upp på enheten. IPad Air drivs av A14 Bionic, samma processor som också kommer att driva iPhone 12. Apples A14 Bionic är byggd på 5nm-teknik med 11,8 miljarder transistorer. Den nya iPad Air kommer nu med USB-C och en förbättrad kamera. Den nya modellen verkar vara ett solidt alternativ till avancerade Windows-bärbara datorer. Det kommer att finnas tillgängligt nästa månad från 54.900 Rs.

iOS 14, lanseringen av watchOS 7 börjar den 16 september

Från och med imorgon kan konsumenter ladda ner iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 och tvOS 14 på sin iPhone, iPad, Apple Watch och Apple TV. Dessa uppdateringar inkluderar viktiga nya funktioner.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button