Alla Half-Life-spel Àr gratis att spela fram till mars

Alla Half-Life-spel Àr gratis att spela fram till mars

Den hÀr veckan bestÀmde Valve sig för att göra hela Half-Life-serien av spel tillgÀngliga att spela gratis via Steam.

I mars fÄr vi Àntligen en tredje post i Half-Life-serien, men det Àr inte Half-Life 3 och du kommer inte kunna spela det om du inte Àger ett kompatibelt virtual reality-headset. Half-Life: Alyx Àr instÀlld pÄ hÀndelserna i Half-Life 2 och dess efterföljande avsnitt, och Valve vill gÀrna pÄminna oss om dessa och tidigare hÀndelser i serien innan vi spelar den.

Just nu och fram till dagen Half-Life: Alyx lanseras kan alla med ett Steam-konto ladda ner, installera och spela nÄgot av de befintliga Half-Life-spelen gratis. Det inkluderar Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One och Half-Life 2: Episode Two, som borde vara tillrÀckligt innehÄll för att fÄ dig till mars medan du har vÀrlden, historien och karaktÀrerna frÀscha in ditt sinne för att uppleva Alyx.

Även om de Ă€r daterade nĂ€r det gĂ€ller grafik har inget av de tidigare Half-Life-spelen förlorat nĂ„gonting nĂ€r det gĂ€ller erfarenhet eller spelmekanik. Faktum Ă€r att enkelheten kan vara ganska uppfriskande jĂ€mfört med den konstanta spĂ€rren av statistik, mikrotransaktioner och DLC-paket som Ă€r sĂ„ vanliga i spel idag.

Jag tvivlar pÄ att det finns mÄnga spelare kvar som inte har upplevt Half-Life i en eller annan form, och Àven om du har, erbjuder Valve ocksÄ nÄgra branta rabatter pÄ att Àga Half-Life Complete-paketet, Half-Life 1 Anthology och till och med Valve Complete Pack, som du kanske vill dra nytta av.