Alla Bose-butiker ska stÀngas i Nordamerika, Europa, Japan, Australien

Alla Bose-butiker ska stÀngas i Nordamerika, Europa, Japan, Australien

Under de nÀrmaste mÄnaderna kommer mÄnga anstÀllda i Bose-butiker att sakna jobb eftersom ljudutrustningsföretaget drastiskt minskar sin nÀrvaro i detaljhandeln.

Som The Verge rapporterar har Bose beslutat att stĂ€nga alla sina butiker i Australien, Europa, Japan och Nordamerika. Det Ă€r totalt 119 butiker. Anledningen till detta beslut, enligt Bose, Ă€r “den dramatiska övergĂ„ngen till onlineshopping pĂ„ specifika marknader.”

HÀnvisningen till specifika marknader Àr nyckeln eftersom Bose avser att fortsÀtta att driva de andra 130 butikerna som den har spridit sig över Stora Kina och Förenade Arabemiraten, samt butiker i Indien, Sydostasien och Sydkorea. Uppenbarligen finns det tillrÀckligt med fotfall och försÀljning pÄ dessa marknader för att hÄlla butikerna livskraftiga.

NĂ€r Colette Burke, vice VD för Global Sales pĂ„ Bose, förklarade beslutet om nedlĂ€ggningar, sa “Ursprungligen gav vĂ„ra butiker mĂ€nniskor ett sĂ€tt att uppleva, testa och prata med oss ​​om multikomponent-, CD- och DVD-baserat hem underhĂ„llningssystem … DĂ„ var det en radikal idĂ©, men vi fokuserade pĂ„ vad vĂ„ra kunder behövde och var de behövde det – och vi gör samma sak nu. Det Ă€r fortfarande svĂ„rt, eftersom beslutet pĂ„verkar en del av vĂ„ra fantastiska butiksteam som gör oss stolta varje dag. De tar hand om varje person som gĂ„r genom vĂ„ra dörrar – oavsett om det hjĂ€lper till med ett problem, ger expertrĂ„d eller bara lĂ„ter nĂ„gon ta en paus och lyssna pĂ„ bra musik. Under Ă„ren , de har satt standarden för kundservice. Och alla pĂ„ Bose Ă€r tacksamma. “

Bose har för avsikt att erbjuda berörda anstÀllda avgÄngs- och utplaceringsassistans nÀr varje butik stÀnger. DÀrefter kommer Bose-produkter att fortsÀtta vara allmÀnt tillgÀngliga i Australien, Europa, Japan och Nordamerika, men inte lÀngre frÄn Bose-butiker.