Airtel tillkännager nytt Xstream-paket med obegränsad data och samtal, Xstream 4k TV Box

Det pågår ett stort nytt underhållningskrig i Indien, och det är leverantörerna av telekomtjänster som verkar ha de högsta insatserna i striden. Ta till exempel den senaste salvan på denna front från Bharti Airtel, som just tillkännagav lanseringen av sitt nya Airtel Xstream-paket.

Tjänsten inkluderar Airtel Xstream Fiber med maxhastigheter på upp till 1 Gbps och obegränsad data. I paketet ingår också Airtel Xstream Android 4K TV Box, som ger åtkomst till allt OTT-innehåll du någonsin vill ha.

Xstream Box som kör Android 9.0 OS lovar att göra alla TV-apparater till en smart-TV och erbjuder tillgång till 550 kanaler. Dessutom låter rutan dig se OTT-innehåll via Airtel Xstream-appen, som i sig är hem för över 10 000 filmer och program som tagits från cirka 7 OTT-appar och 5 studior. På så sätt lovar Xstream Box att vara det ultimata förrådshuset med underhållning du någonsin kan se fram emot.

Xstream Box värt Rs. 3.999 inkluderar också en smart, intelligent fjärrkontroll som drivs av Google Assistant. Fjärrkontrollen stöder också röstsökning, vilket innebär att det är enkelt att söka eller bläddra igenom kanalerna. Dessutom har du också tillgång till överflödet av underhållning eller andra relevanta appar från Google Play Butik, som också inkluderar spelappar online.

Det är inte allt eftersom Xstream-paketet också ger fri tillgång till några av de mest populära videostreamingsapparna. Dessa inkluderar Disney + Hotstar, Zee5 och Amazon Prime Video. Planerna börjar på bara Rs. 499, vilket låter dig ha internethastigheter på 40 Mbps medan Rs. 3.999 möjliggör hastigheter på 1 Gbps. Här är planerna som Airtel tillkännagav under lanseringen.

499 för 40 Mbps Rs 799 för 100Mbps Rs 999 för 200Mbps Rs 1499 för 300 Mbps Rs 3.999 för 1Gbps

Som redan nämnts tillåter alla planer obegränsad data och samtal och inkluderar Airtel Xstream 4K TV-lådan som en del av paketet. Med de två första planerna får du tillgång till 550 TV-kanaler, 10 000+ filmer och program tillsammans med originalserier från 7 OTT-appar och 5 studior. Med de återstående tre planerna har du gratis tillgång till Disney + Hotstar, Zee5 och Amazon Prime Video-appen utöver de andra fördelarna.

Med pandemin som tvingar människor att stanna inomhus har ökningen för hembaserad underhållning ökat. Faktum är att det har skett en mångfaldig ökning av efterfrågan på internettjänster hemma vad med klasser och kontorsarbete som allt görs online. Lägg till underhållning till mixen och du måste alltid ha en snabb och säker internetanslutning. Det nya Airtel Xstream-paketet kan vara precis vad du letar efter.

Relaterade Artiklar

Back to top button