Airtel lanserar nya Xstream-paket med höghastighetsinternet: planer, priser och mer

Airtel, Airtel Xstream, Airtel Xstream-app, Netflix, Airtel Movies, Disney + Hotstar, Amazon Prime Video, Airtel TV-program

Internetanvändningen för en genomsnittlig person har ökat mångfalden på grund av Covid-19-pandemin eftersom behovet av höghastighetsintresse har ökat. Försöker öka sin marknadsandel och i ett försök att locka potentiella kunder med attraktiva erbjudanden Bharti Airtel tillkännagav lanseringen av sin nya Airtel Xstream Bundle som erbjuder upp till 1Gbps hastighet, obegränsad data och Airtel Xstream Android 4K TV Box med tillgång till alla OTT-innehåll.

Från strömmande innehåll på OTT-plattformar till att delta i arbetssamtal / onlinekurser till eget streaming-innehåll, det finns olika planer som Airtel har erbjudit som kommer att vara tillgängliga från 7 september.

De nya Airtel Xstream-paketplanerna är –

# Rs 499 för 40 Mbps
# Rs 799 för 100 Mbps
# Rs 999 för 200 Mbps
# Rs 1499 för 300 Mbps
# Rs 3,999 för 1Gbps

De första två buntarna i listan ovan inkluderar Airtel Xstream Android 4K TV Box med 550 TV-kanaler, 10 000+ filmer, program och originalserier från 7 OTT-appar och 5 studior. Resten tre inkluderar ett extra abonnemang på Disney + Hotstar, Amazon Prime Video och ZEE5.

Sunil Taldar, Director– Homes, Bharti Airtel sa: ”Kunder spenderar alltmer mer tid online, vare sig det är utbildning, arbete eller underhållning. Och underhållning är det utrymme där vi ser en spännande möjlighet. Airtel Xstream är Indiens främsta underhållningsplattform som ger det bästa av underhållning tillsammans med obegränsad bredbandsanslutning i en enda lösning. För att driva igenom denna spännande innovation gör vi idag våra planer ännu mer tillgängliga för kunderna. ”

Airel Xstream Android 4K TV Box körs på operativsystemet Android 9.0 och levereras med en fjärrkontroll som stöder Google Assistant röstsökning. Det har också tillgång till appar i Play Store och onlinespel.

LÄS OCH | Så här kan du titta på gratis filmer och TV-program på Netflix

Jämförelse med Jiofibers nya planer

Tidigare i veckan uppdaterade Jio några planer i syfte att erbjuda konsumenter obegränsad data i hög hastighet till konkurrenskraftiga priser. Planerna Rs 399 och Rs 699 erbjuder hastigheter på 30 Mbps respektive 100 Mbps med obegränsat internet. Å andra sidan, med Rs 999, planerar Rs 1.499 att de inkluderade 4K Set Top Box med tillgång till mer än 10 OTT-appar inklusive Netflix, Amazon Prime Video, Sony LIV, Alt Balaji och andra. Jio hävdade också att nedladdningshastigheten kommer att vara lika med uppladdningshastigheten.

Jio introducerade också en 30-dagars gratis testperiod utan tillstånd som inkluderar 150Mbps verkligt obegränsat internet, 4K set-top box med tillgång till de 10 bästa OTT-apparna och gratis röstsamtal.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button