Airtel lanserar 4G-tjänster i Jammu och Kashmir

Airtel, 4G-tjänster, Jammu och Kashmir, 4G-nätverk, Project Leap, Airtel 4G, Airtel-redo 4G USIMS, Airtel-butik, supersnabbt uttag, Airtel USIM, Airtel toppmodern teknik, Airtel-kompatibla telefoner, Airtel-telekom, Teknik, Teknik Nyheter Lanseringen kommer att vara en del av Airtels nätverksomvandlingsinitiativ ‘Project Leap’ ”. (Bild för representation, Källa: Airtel)

Telekom-stora Bharti Airtel kommer snart att lansera sina 4G-tjänster i Jammu och Kashmir och har bett kunderna att uppgradera sina befintliga tjänster till 4G-nätverket.

”Airtel är planerat att lansera 4G-tjänster i Jammu och Kashmir. Airtel har konsekvent rankats som fasta 4G-nätverk i landet. Lanseringen kommer att vara en del av Airtels nätverksomvandlingsinitiativ ‘Project Leap’ ‘, säger ett företags talesman.

Titta på alla våra videor från Express Technology

De befintliga kunderna kan uppgradera sina befintliga 2G / 3G-simkort med 4G-färdiga USIM helt gratis i vilket Airtel-butik som helst i över 70 städer och platser i Jammu & Kashmir, säger företaget.

“Airtel är den största mobiloperatören i J&K med 3,47 miljoner kunder och erbjuder 3G / 2G-tjänster i staten och planerar att lansera 4G-tjänster i staten snart”, sa han. Med USIM-uppgraderingen kan kunderna fortsätta njuta av sina befintliga 2G / 3G-tjänster och kan utnyttja upp till 10 GB gratis 3G-data på sina 4G-aktiverade telefoner, sa han.

Airtel 4G gör att kunderna kan njuta av oavbruten HD-videostreaming, supersnabb uppladdning och nedladdning av filmer, musik och bilder, tillade han. Bharti Airtels VD J&K Raveendra Desai sa, ”Vi bjuder in datakunskade kunder att vara 4G-redo med en enkel uppgradering till en Airtel USIM. Vi ser fram emot att betjäna dem med tjänster i världsklass i Indiens bredaste 4G-nätverk. ”

TITTA VIDEO | Army Chief varnar J&K invånare, säger handling mot dem som skapar hinder under operationer

Läs också: Airtel firar 2 miljoner bredbandskunder med “gratis datafördelar”

Som en del av initiativet har Airtel använt toppmoderna teknologilösningar för bättre täckning inomhus och nätverksoptimering, genomgått äldre nätverk med ny utrustning och gjort investeringar i ytterligare spektrum och fiber för att avsevärt förbättra sina nätverksfunktioner över hela landet sedan förra året, sa han.

Airtel var också den första operatören i landet som använde ‘Carrier Aggregation’ -teknologi som kombinerar spektrumkapacitet i 2300 MHz (TD-LTE) och 1800 MHz (FD-LTE) och levererar datahastigheter på upp till 135 Mbit / s med kompatibla telefoner, han sa.

Relaterade Artiklar

Back to top button