Airtel Happy Hours: Så här kan förbetalda användare få tillbaka 50% data

  Airtel, Airtel happy hours, airtel 50 procent data tillbaka, airtel nattdata, få airtel data tillbaka, airtel internetpaket, airtel internet erbjudande, Airtel förbetalt, teknik, teknologinyheter Airtel Happy Hours-data kommer att krediteras tillbaka till användare efter 6.00 varje dag.

Airtel har meddelat lanseringen av Happy Hours för sina förbetalda användare. Happy Hours tillåter användare att få tillbaka 50 procents data för alla nedladdningar av innehåll i appen som planeras mellan 3.00 och 05.00. Uppgifterna krediteras tillbaka till användarna efter 6.00 varje dag. Till exempel, om användare schemalägger en nedladdning av 100 MB för video, krediteras 50 MB tillbaka till sitt konto.

Apputvecklare kan integreras med Airtel Happy Hours för att ge användarna möjlighet att automatiskt schemalägga nedladdningar. Användare kan välja alternativet Smart Offline på YouTube och välja “Spara över natten med Airtel Happy Hours” för att automatiskt spara videon mellan 3.00 och 05.00.

“Happy Hours är ännu en innovation från Airtel och ett vinn-vinn-erbjudande för både kunder och utvecklare. Medan kunderna får nytta av bekvämlighet och värde, kan utvecklare se fram emot ett högre innehåll i appen. Vi inbjuder alla apputvecklare att utnyttja den här innovativa produkten, ”sa Ajai Puri, chef för verksamheten (Indien och Sydasien), Bharti Airtel.

Happy Hours är tillgängligt för alla förbetalda Airtel-användare som standard. Användare som redan har rabatterade nattpaket som dubbla datapaket kommer inte att vara berättigade till 50 procent datatillbaka. Airtel kommer att debitera 0,4 Paisa / 10Kb för användare som inte har ett datapaket.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button