Ahunes Superior Brawl – tips, tricks och strategiråd – Hearthstone

På den här sidan hittar du användbara tips och tricks för att avsluta Ahunes Superior Brawl.

Fire Festival är officiellt över och Frost Festival har börjat. För att markera detta speciella tillfälle finns det en ny helt originell Tavern Brawl som du kan fastna i, en som har tema speciellt kring det nya evenemanget.

I Ahunes Superior Brawl får varje motståndare en 1/4 måldocka som heter Ragnaros? i början av matchen och får en ny när dumman tas bort från brädet. Hjältar är immuna mot direkta skador, och det enda sättet att faktiskt vinna detta slagsmål är att döda dummies om och om igen. Var och en delar ut fyra poäng av skador på sin ägare vid döden, förstår du.

Vi har haft mycket kul med den här, men det kan vara lite knepigt att linda huvudet runt den strategi som krävs för att tävla mot din motståndare över mållinjen. Här är några tips och tricks som hjälper dig att klara den här utmaningen snabbt och snabbt och få ditt gratispaket utan för mycket krångel.

Översikt

När du trycker på Brawl-knappen får du slumpmässigt en roll antingen Mage eller Paladin. Alla rustningar som du kan få under matchen upphävs i början av varje tur. Det förhindrar inte ens faktiskt skador när det är heller.

Tips och tricks

Du kan döda mer än en måldocka i en enda sväng. Planera noggrant om du har minions på brädet och en källa till direkt skada i din hand. Det finns inget sätt att läka din hjälte under detta möte. Dina 30 hälsopoäng är allt du har under hela tiden. Du kan faktiskt aldrig attackera med dina måldummor men du kan fortfarande buffra dem utanför din motståndares attacker. Tänk på kort som Blessing of Kings om du spelar som Paladin. Du är immun mot skador, så kort som Bomb Squad har ingen riktig nackdel för din hjältes överlevnad!

Vi håller på att sätta ihop en snabbguide till alla aktiviteter på Frostfestivalen och kommer att få en länk här så snart den är klar.

Relaterade Artiklar

Back to top button