Aggro Demon Hunter däcklistguide – Scholomance Academy – Hearthstone (augusti 2020)

Vår Aggro Demon Hunter-däcklistguide innehåller den bästa Ashes of Outland-däcklistan för säsong 77 av Hearthstone (augusti 2020). Vår Aggro Demon Hunter-guide innehåller också Mulligan-råd, kortkombinationer och strategitips.

Aggro Demon Hunter spelar lite som Tempo Demon Hunter, bara ännu mer brutalt aggressiv.

Scholomance Academy lade till en hel del nya saker för aggressiva däck, och Demon Hunter drar full nytta av det faktum. För att snabba spel ska kunna stiga så effektivt som möjligt, ge den här en chans – du behöver inte ens en enorm mängd dyra Scholomance-kort.


Aggro Demon Hunter däcklista och strategi

Här är Aggro Demon Hunter-däcket vi använder just nu. Vi håller dig uppdaterad med alla ändringar som vanligt.

Demon jägareNeutral
2 x Twin Slice2 x Guardian Augmerchant
2 x Battlefiend2 x Blazing Battlemage
2 x Mana Burn2 x Intrepid Initiate
2 x Demon Companion2 x Beaming Sidekick
2 x Umberwing2 x Bonechewer Brawler
1 x Kayn Sunfury2 x Voracious Reader
1 x Altruis the Outcast
2 x Marrowslicer
2 x Glaivebound Adept
2 x Skalle av Gul’dan

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAea5AwLMugPaxgMO / acD + a4Di7oD4LwD174D3r4D2cYD98gD / sgD8skD3MwD0c0DgtADxtEDAA ==

Allmän strategi

Aggro Demon Hunter är en ganska enkel lek att spela – håll dig bara på kurvan och gå ansiktet, mestadels. Naturligtvis finns det lite mer till det.

Tidigt spel: Du har en hel del 1-droppar att välja mellan. Om du går andra, kanske du har myntet som gör dina Intrepid Initiates extremt kraftfulla. Faktum är att Intrepid Initiate into Coin into Beaming Sidekick är en så löjlig sväng 1 att du kommer att få en 3/4 och 1/2 ombord omedelbart, vilket kan sätta dig direkt på framfoten extremt snabbt.

Det är dock inte allt. Alla dina tidiga hantlangare är bra rop. Blazing Battlemage är perfekt i många situationer, och ibland kan du bara slänga ut en fräck Battlefiend och få till att polera den med din hjältekraft. I grund och botten, vid denna punkt i spelet, håll dig bara på kurvan och gå ansikte och väva in Hero Powers när du kan.

Mitt spel: Fortsätt så! Förhoppningsvis känner de smärtan vid denna tidpunkt. Du kan också använda Demon Companion på dina breda brädor – du har en 1 till 3 chans att få dig en fräck + 1 Attack för alla dina minions som kan göra skillnad. Vi gillar faktiskt Mana Burn som ett sätt att sakta ner din fiendes svar också – vissa borttagningsformer är viktiga på kurvan och att tvinga din fiende att vänta innan casting Brawl kan vara extremt kraftfull.

Sen match: Du borde vara nära segern, men om inte finns det alltid alternativ. Skull of Gul’dan, när Outcast, sänker dina kortkostnader med 3 vilket ofta låter dig spela dem omedelbart, och Voracious Reader håller din handstorlek tickande vilket innebär att du garanterar 4 kort i handen i början av varje tur. När du väl har kommit till den här punkten, fortsätt bara med fiendens stabilisering – Mana Burn är bra om du har det och Glaivebound Adept erbjuder 4 direkta skador om du redan har attackerat med din hjälte (som bara kostar 1 mana). Som en sista gambit kan Kayn Sunfury komma igenom fiendens taunts väggar, men använd denna legendariska med försiktighet – han kommer nästan säkert att dödas omedelbart efter.

Fler fantastiska Demon Hunter-guider:

Aggro Demon Hunter Mulligan guide

Det här är korten som du vill göra så bra som möjligt med Aggro Demon Hunter:

1. Battlefiend är ett utmärkt första alternativ, eftersom du omedelbart kan börja buffra det med dina Hero Power-attacker. 2. Som nämnts är Intrepid Initiate ett perfekt startkort, speciellt om du går tvåa. 3. Bortsett från dina 1-droppar kan Voracious Reader helt ångrulle fienden. Om de inte kan döda det kommer du aldrig att ta slut på kortdragningen.

Aggro Demon Hunter tips, kombinationer och synergier

Håll utkik efter dessa kort och synergier när du spelar Aggro Demon Hunter.

– Intrepid Initiate vinner +2 Attack så snart du kastar en trollformel medan den är ombord, vilket gör det i princip till 1 mana 3/2 om du har myntet. Det finns alternativa billiga stavningsalternativ men – Mana Burn kan vara en stor störning och Demon Companion fungerar också som styrelsens närvaro.

– Glaivebound Adept hanterar 4 skador på ett mål du väljer, men bara om din hjälte har attackerat på samma sväng. Om så är fallet kommer en gul kant att omge kortet i din hand.

– Guardian Augmerchant kan användas för att ge dina minions Divine Shield, men glöm inte att du också kan pinga fiender och skada lite för att avsluta dem. Se bara till att du avslutar dem, annars ger du dem Divine Shield!

– Mana Burn fungerar som Shaman Overload-mekanikern. Det är ganska enkelt – din fiende kommer inte att kunna använda 2 mana på följande sväng, vilket betyder att om de planerar att rensa dig med Soul Mirror eller Brawl för att överleva, kanske de inte längre kan.

– Kom ihåg att Altruis the Outcast träffar ansiktet med sin 1 skada på alla fiender, så att du kan smyga in extra skada förbi Lifesteals och Taunts om du är nära segern.

– Guardian Augmerchant kan användas på en vänlig Bonechewer Brawler för att sluta med en 4/2 med Taunt och Divine Shield – mycket irriterande för en motståndare att ta bort i de tidiga stadierna av ett spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button