Adonit Pro 4 recension

Så idag kommer jag att dela en recension om Adonit Pro 4. Innan vi går igenom recensionen vill jag tacka Adonit-teamet för att skicka oss en enhet för att skriva en recension för våra läsare på iLounge.

Låt oss gå igenom Adonit Pro 4-granskningen.

Vad handlar Adonit Pro 4 om?

Tja, det är faktiskt en pekskärmspenna som fungerar med vilken pekskärmsenhet som helst. Det betyder att du kan använda Adonit Pro 4 på vilken surfplatta och mobiltelefon som helst, oavsett om den körs på Android eller iOS.

Adonit Pro 4 med iPhone för granskning

Vad är så speciellt med Adonit Pro 4?

Istället för att behöva använda fingrarna gör Adonit Pro 4-pennan att du kan göra nästan vad som helst på din pekskärmsenhet. Oavsett om du ritar, markerar text, rullar på sociala medier eller bara skriver upp en text, Adonit låter dig göra allt.

Nu vet jag att du måste tänka, varför inte bara använda fingrarna istället? Att arbeta med fingrarna på lång sikt på en pekskärmsenhet kan vara väldigt tröttsamt och det kan kännas som om dina fingrar brinner.

Och när det gäller teckning vet vi alla hur tröttsamt och frustrerande det kan vara att arbeta med fingrarna. Adonit Pro 4 har täckt dig så att du inte längre känner brännskador eller är trött när du arbetar på en pekskärmsenhet.

Adonit Pro 4 med iPad för granskning

Det fungerar precis som alla pekskärmspennor. Men det bästa med Adonit Pro 4 är att du aldrig behöver ladda den. Japp! Medan Apple Pencil och andra pekskärmspennor kräver en daglig laddning, Adonit Pro 4 inte.

Precis som vilken penna som helst är den extremt lätt och lätt att bära i fickan.

Andra pekskärmspennor fungerar med specifika enheter. Som en lösning på det utvecklade Adonit-teamet denna penna så att du inte längre behöver bära en penna för dina surfplattor och mobiltelefoner separat. Det fungerar med alla pekskärmsenheter!

Vårt betyg på Adonit Pro 4

Så din fråga måste vara, är det värt att köpa den? För 29,99 dollar skulle jag definitivt säga ja. Det är extremt prisvärt och gör arbete med alla problem.

För ett sådant pris och att kunna använda det med vilken pekskärmsenhet som helst skulle jag definitivt ge det ett 9/10 betyg.

Relaterade Artiklar

Back to top button