Adonit Pro 4 recension

Adonit Pro 4 Review

SÄ idag kommer jag att dela en recension om Adonit Pro 4. Innan vi gÄr igenom recensionen vill jag tacka Adonit-teamet för att skicka oss en enhet för att skriva en recension för vÄra lÀsare pÄ iLounge.

LÄt oss gÄ igenom Adonit Pro 4-granskningen.

Vad handlar Adonit Pro 4 om?

Tja, det Àr faktiskt en pekskÀrmspenna som fungerar med vilken pekskÀrmsenhet som helst. Det betyder att du kan anvÀnda Adonit Pro 4 pÄ vilken surfplatta och mobiltelefon som helst, oavsett om den körs pÄ Android eller iOS.

Vad Àr sÄ speciellt med Adonit Pro 4?

IstÀllet för att behöva anvÀnda fingrarna gör Adonit Pro 4-pennan att du kan göra nÀstan vad som helst pÄ din pekskÀrmsenhet. Oavsett om du ritar, markerar text, rullar pÄ sociala medier eller bara skriver upp en text, Adonit lÄter dig göra allt.

Nu vet jag att du mÄste tÀnka, varför inte bara anvÀnda fingrarna istÀllet? Att arbeta med fingrarna pÄ lÄng sikt pÄ en pekskÀrmsenhet kan vara vÀldigt tröttsamt och det kan kÀnnas som om dina fingrar brinner.

Och nÀr det gÀller teckning vet vi alla hur tröttsamt och frustrerande det kan vara att arbeta med fingrarna. Adonit Pro 4 har tÀckt dig sÄ att du inte lÀngre kÀnner brÀnnskador eller Àr trött nÀr du arbetar pÄ en pekskÀrmsenhet.

Adonit Pro 4 med iPad för granskning

Det fungerar precis som alla pekskÀrmspennor. Men det bÀsta med Adonit Pro 4 Àr att du aldrig behöver ladda den. Japp! Medan Apple Pencil och andra pekskÀrmspennor krÀver en daglig laddning, Adonit Pro 4 inte.

Precis som vilken penna som helst Àr den extremt lÀtt och lÀtt att bÀra i fickan.

Andra pekskÀrmspennor fungerar med specifika enheter. Som en lösning pÄ det utvecklade Adonit-teamet denna penna sÄ att du inte lÀngre behöver bÀra en penna för dina surfplattor och mobiltelefoner separat. Det fungerar med alla pekskÀrmsenheter!

VÄrt betyg pÄ Adonit Pro 4

SÄ din frÄga mÄste vara, Àr det vÀrt att köpa den? För 29,99 dollar skulle jag definitivt sÀga ja. Det Àr extremt prisvÀrt och gör arbete med alla problem.

För ett sÄdant pris och att kunna anvÀnda det med vilken pekskÀrmsenhet som helst skulle jag definitivt ge det ett 9/10 betyg.