Adobe Trend Report visar mer anvÀndning av emoji pÄ jobbet

Adobe Trend Report visar mer anvÀndning av emoji pÄ jobbet

17 juli var World Emoji Day, och vi fick reda pÄ att mÄnga nya ikoner kommer till framtida iterationer av mobila operativsystem. (Det Àr Apple iOS och Google Android, om du inte riktigt talar detta bildgrafiska sprÄk.)

Why Axis Bug

Men du kommer att tala det sÄ smÄningom, om du vill klara dig pÄ jobbet.

Adobe firade dagen med att lÀgga ut sin första Emoji-trendrapport nÄgonsin, resultatet av en undersökning av 1 000 veckovisa (eller fler) anvÀndare av de smÄ piktogram och hur de anvÀnds.

Resultaten ovan, kvantifierade av vÄra vÀnner pÄ Statista, visar den dramatiska sanningen: Hela 61 procent av de tillfrÄgade (det tÀckte personer i Äldern 16 till 73) anvÀnder emojis pÄ jobbet.

Till sin kredit kĂ€nde 72 procent av de tillfrĂ„gade sig tveksamma till att anvĂ€nda emojis – till en början. Men annan statistik gör det möjligt att anvĂ€nda dem. Sextio-tre procent sa att en positiv anvĂ€ndning av emoji förbĂ€ttrade deras trovĂ€rdighet, och 78 procent sa att det gjorde dem mer omtyckta. Vi vill bara bli Ă€lskade; Ă€r det sĂ„ fel? Siffrorna Ă€r Ă€nnu högre nĂ€r du inte tar hĂ€nsyn till arbete: 81 procent anser att emoji-anvĂ€ndare Ă€r vĂ€nligare, period.

Adobes inlÀgg om rapporten har mÄnga andra emoji-faktoider som Àr vÀrda att övervÀga, till exempel de tre bÀsta emojierna:

Varför Axis - Adobes topp tre emoji

Av de tillfrÄgade tycker 65 procent att emoji i en text Àr mer bekvÀm för att uttrycka kÀnslor Àn att ringa för att göra detsamma. Antalet stiger till 83 procent hos yngre mÀnniskor.

Amd 73 procent vill ha Ànnu mer emoji, sÀrskilt mer inkluderande skildringar. (Det Àr dÀrför jag personligen Àr glad över att Unicode Àntligen inkluderar en lÀttja-emoji.)

Varför Axis - Adobe Inclusive Emoji stat

NÀr vi kom tillbaka till arbetsanvÀndningen visade undersökningen att 58 procent av de tillfrÄgade skulle vara mer benÀgna att öppna ett e-postmeddelande om Àmnesraden har en ikon i den. 44 procent sa att de Àr mer benÀgna att köpa nÄgot som annonseras med emojis. Och hela 64 procent Àr villiga att köpa nÄgot, frÄn mÄltider till filmbiljetter till klÀder, helt enkelt genom att klicka pÄ en emoji.

För mer, lÀs hela bildspelsrapporten.