Adobe integrerar Creative Cloud med Microsoft Office

Adobe integrerar Creative Cloud med Microsoft Office

Under flera Är har Adobe lagt till funktioner, som delade tillgÄngsbibliotek, som Àr avsedda att underlÀtta samarbetet mellan anvÀndare av Creative Cloud-designprogramvaran. Idag tillkÀnnagav företaget samarbete med populÀra applikationer utanför CC-vecket: Microsoft Word och PowerPoint.

AnvÀndare av dessa Office-applikationer kan fÄ tillgÄng till logotyper, fÀrger och typstilar som skapats i Adobe Illustrator och andra Adobe-applikationer i en Creative Cloud Libraries-panel i Word och PowerPoint. Eftersom företag vill ha exakta logotyper och fÀrgmÀrkning i sin kommunikation gör den nya integrationen det enklare att nÄ dessa mÄl.

Adobe Creative Cloud Libraries i Microsoft PowerPoint

Enligt Adobes officiella video om tillkĂ€nnagivandet Ă€r “Samarbete mellan team mycket viktigt för framgĂ„ng, och den hĂ€r nya integrationen av Creative Cloud Libraries med Microsoft Word och PowerPoint Ă€r ett viktigt steg för att effektivisera arbetsflöden och underlĂ€tta samarbete mellan organisationer.”

Adobe Creative Cloud Libraries i Microsoft Word

Även om Adobe Ă€nnu inte har delat detaljer om exakt hur du kommer att installera integrationen, kommer det antagligen att anvĂ€nda den vanliga Office-tillĂ€ggsfunktionen, tillgĂ€nglig via knappen Infoga> HĂ€mta tillĂ€gg-verktygsfĂ€ltet. Adobe erbjuder redan integrationer för Acrobat-dokumentsignering och PDF-verktyg för Document Cloud dĂ€r.

Office-tillÀggsbutik

Meddelandet kommer bara en vecka innan Adobe förvÀntas ha en massa andra Creative Cloud-nyheter pÄ sin Ärliga Max-konferens i Los Angeles den 4-6 november. HÄll dig uppdaterad om PCMag för att se vad designprogramvarujÀtten har i Àrmen.