Acer Tips 300Hz Gaming Laptop, $ 14.000 Gaming Chair

Acer Tips 300Hz Gaming Laptop, $ 14.000 Gaming Chair

Acer har tvÄ nya tillÀgg till sitt Predator-sortiment: Predator Triton 300 gaming notebook och Predator Triton 500, som har en 300Hz-skÀrm. Och vad Àr nyttan med en ny spelbÀrbar dator utan en spelstol pÄ 14 000 dollar?

Triton 300 tillkÀnnagavs vid IFA i Berlin, Àr ett lÀtt alternativ för PC-spelare som kör en 9: e generationens Intel i7-processor, Nvidia GeForce GTX 1650 GPU och upp till 32 GB minne. Den stöder ocksÄ tvÄ 1 TB SSD-enheter, en (upp till) 2 TB hÄrddisk och WiFi 6. Dess 15,6-tums Full HD-skÀrm har en uppdateringshastighet pÄ 144 Hz och en responstid pÄ 3 ms för seriösa spelare. Vid den hÀr tiden kommer den endast att finnas tillgÀnglig i Europa, Mellanöstern och Asien, frÄn 1 299 euro.

Amerikanska PC-spelare kan dock spara för den förnyade Acer Triton 500. Den ursprungliga bÀrbara datorn kom ut tidigare i Är, men Acer stöter nu pÄ sin 15,6-tumsskÀrm till 300Hz. Dess chassistorlek och vikt Àr desamma som originalet; den anlÀnder i december för 2 799,99 dollar.

Om du har lite pengar att spara anlĂ€nder nĂ€sta generations Predator Thronos Air Gaming Chair till Q4 frĂ„n $ 13,999. Acer har kallat den hĂ€r gadgeten – som inkluderar en stol, ett modulĂ€rt skrivbord och en monitorarm – en “spelgrotta för hardcore-entusiaster”. TealblĂ„ belysning hĂ„ller dig i zonen.

Predator Thronos Air Gaming Chair

Stolen stöder upp till tre skÀrmar, har plats för en spel-PC bakom sÀtet och ett kabelhanteringssystem hÄller saker ordnade. VÀnd pÄ massagefunktionen för att koppla av efter en lÄng spelsession. Anpassningsalternativ och uppgraderingar inkluderar en sÀtesstabilisator, kopphÄllare, headsethÄllare, USB-hubb och en kamera.

Med en ny installation pĂ„ plats kan spelare utnyttja Acers nya eSports sociala medieplattform, Planet9, dĂ€r de kan lĂ€ra av “pro-spelare och skickliga spelare.” Detta görs via coaching, dĂ€r spelare vĂ€ljer en trĂ€nare baserat pĂ„ deras spelstatistik och betyg, eller “bĂ€rande” dĂ€r spelare spelar tillsammans med bĂ€ttre spelare.

Planet9 kommer att erbjuda information om spelarnas vinster, förluster, dödar, dödsfall och köpta föremÄl, som kommer att anvÀndas för att para ihop bÀttre spelare tillsammans, och kommer att vara en plattform för turneringar. För nÀrvarande Àr Planet9 i en sluten beta, men den öppnas den 30 januari 2020.

Vid sidan av dessa nya enheter har Acer tillkÀnnagivit en smula uppgraderingar av sitt ConceptD-sortiment av bÀrbara datorer; det uppdaterade ocksÄ Swift 5 och Swift 3 bÀrbara datorer med 10: e generationens Intel-processorer.