Acer Tips 300Hz Gaming Laptop, $ 14.000 Gaming Chair

Acer har två nya tillägg till sitt Predator-sortiment: Predator Triton 300 gaming notebook och Predator Triton 500, som har en 300Hz-skärm. Och vad är nyttan med en ny spelbärbar dator utan en spelstol på 14 000 dollar?

Triton 300 tillkännagavs vid IFA i Berlin, är ett lätt alternativ för PC-spelare som kör en 9: e generationens Intel i7-processor, Nvidia GeForce GTX 1650 GPU och upp till 32 GB minne. Den stöder också två 1 TB SSD-enheter, en (upp till) 2 TB hårddisk och WiFi 6. Dess 15,6-tums Full HD-skärm har en uppdateringshastighet på 144 Hz och en responstid på 3 ms för seriösa spelare. Vid den här tiden kommer den endast att finnas tillgänglig i Europa, Mellanöstern och Asien, från 1 299 euro.

Amerikanska PC-spelare kan dock spara för den förnyade Acer Triton 500. Den ursprungliga bärbara datorn kom ut tidigare i år, men Acer stöter nu på sin 15,6-tumsskärm till 300Hz. Dess chassistorlek och vikt är desamma som originalet; den anländer i december för 2 799,99 dollar.

Om du har lite pengar att spara anländer nästa generations Predator Thronos Air Gaming Chair till Q4 från $ 13,999. Acer har kallat den här gadgeten – som inkluderar en stol, ett modulärt skrivbord och en monitorarm – en “spelgrotta för hardcore-entusiaster”. Tealblå belysning håller dig i zonen.

Predator Thronos Air Gaming Chair

Stolen stöder upp till tre skärmar, har plats för en spel-PC bakom sätet och ett kabelhanteringssystem håller saker ordnade. Vänd på massagefunktionen för att koppla av efter en lång spelsession. Anpassningsalternativ och uppgraderingar inkluderar en sätesstabilisator, kopphållare, headsethållare, USB-hubb och en kamera.

Med en ny installation på plats kan spelare utnyttja Acers nya eSports sociala medieplattform, Planet9, där de kan lära av “pro-spelare och skickliga spelare.” Detta görs via coaching, där spelare väljer en tränare baserat på deras spelstatistik och betyg, eller “bärande” där spelare spelar tillsammans med bättre spelare.

Planet9 kommer att erbjuda information om spelarnas vinster, förluster, dödar, dödsfall och köpta föremål, som kommer att användas för att para ihop bättre spelare tillsammans, och kommer att vara en plattform för turneringar. För närvarande är Planet9 i en sluten beta, men den öppnas den 30 januari 2020.

Vid sidan av dessa nya enheter har Acer tillkännagivit en smula uppgraderingar av sitt ConceptD-sortiment av bärbara datorer; det uppdaterade också Swift 5 och Swift 3 bärbara datorer med 10: e generationens Intel-processorer.

Relaterade Artiklar

Back to top button