8 fantastiska gÄvor för spelare under 50 dollar

8 fantastiska gÄvor för spelare under 50 dollar

Det kan vara svÄrt att handla spelare om du inte Àr det. Varje spelare har sin egen speciella smak, bibliotek och plattformar. Skaffa ett spel i fel genre sÄ kommer du att göra dem besvikna. Skaffa fel version av ett spel sÄ fÄr du besvÀret. Skaffa ett spel de redan har, och, du fÄr idén.

Förtvivla dock inte. Du kan fortfarande fÄ en spelarpresent som kommer att uppskattas, och en som Àr mer personlig Àn kontanter eller ett generiskt presentkort till en big-box-ÄterförsÀljare. Du kan ocksÄ hÄlla dig inom din budget, vilket kan vara svÄrt att göra nÀr de flesta större spelutgÄvor Àr $ 60. Det Àr dÀr vi kommer in.

Om du handlar efter en spelare, sÀrskilt om du kan faststÀlla deras föredragna plattform, Àr dessa gÄvor garanterade vinnare. De Àr i stort sett funktionella eller Ätminstone behagligt okonventionella. De Àr alla ocksÄ $ 50 eller under, sÄ de bryter inte banken.

Annons

Cougar Revenger S.

Om du Àr ett fan av PC-shooters vill du ha en exakt mus. Och om du inte vill spendera mycket pengar Àr Cougar Revenger S ditt bÀsta val. Det Àr det enda valet pÄ vÄr lista över de bÀsta spelmössen som kommer in under $ 50-mÀrket, och det erbjuder omfattande anpassningsalternativ och utmÀrkt svar för priset.

109,99 USD pÄ Amazon

Kontrollera lager

Razer Cynosa Chroma

LÄt oss vara riktiga, mekaniska nyckelbrytare och skottsÀker byggkvalitet Àr vanliga inom ramen för $ 150-up-up-tangentbord, men du hittar inte dessa funktioner i $ 50-serien. Vad du hittar Àr Razer Cynosa, ett utmÀrkt budgettangentbord med en MSRP pÄ $ 59,99, men kan hittas nÀrmare $ 40. Det kanske inte har mekaniska brytare, men det Àr tyst, har programmerbar RGB-belysning och fungerar med Razers Synapse-programvara för anpassning.

59,99 USD pÄ Amazon

Se det

8Bitdo SN30 Pro +

8Bitdo fortsÀtter att öka sitt spel med trÄdlösa gamepads. SN30 Pro + tar den grundlÀggande SNES-inspirerade designen och den dubbla analoga layouten för den utmÀrkta SN30 Pro och packar Ànnu mer i den. Den har stora, bekvÀma grepp, analoga utlösare och massor av mjukvarujusteringar som remapping och tweaking stick kÀnslighet, allt för under $ 50. Och det fungerar med bÄde datorer och Nintendo Switch.

$ 49,99 pÄ Amazon Kanada

Se det

PowerA Enhanced Wired Controller

Programmerbara knappar och spakar pÄ baksidan av en gamepad Àr vanligtvis reserverade för avancerade trÄdlösa kontroller. PowerA Enhanced Wired Controller för Xbox One och PC erbjuder den typen av bekvÀmlighet för en brÄkdel av priset. Den har bara tvÄ programmerbara knappar och dess riktningsknapp Àr lite mindre Àn standard Xbox One-spelkontrollen, men det Àr fortfarande en funktionell, flexibel styrenhet till sitt pris.

$ 28,99 pÄ Amazon UK

Se det

Retro-Bit Sega 8-knappars USB-arkadplatta

Om din smak lutar mer mot retro, sÀrskilt retro Sega, har Retro-Bit kontrollerna Ät dig. Sega Collaboration Arcade Pads med 8 knappar reproducerar Sega Genesis- och Saturn-kontrollerna med sex knappar och lÀgger sedan till axelknappar och USB-anslutning. De Àr perfekta för anvÀndning med Sega Genesis Mini och Àr lika bra fir som spelar klassiska samlingar pÄ din dator. Och om du har originalkonsolerna eller en Analog Mega Sg, finns det Àven Genesis / Saturn-kompatibla versioner med sex knappar.

18,99 USD pÄ Amazon

Se det

Hori Fighting Stick 4

RÀtt kampsticks Àr en investering i utrymme och pengar, men Hori har tÀckt om du inte har nÄgot av det. Hori Fighting Stick Mini 4 Àr den icke-Street-Fighter-mÀrkta versionen av Hori Fighting Stick Mini: Street Fighter Edition vi granskade, och den Àr lika bra. Detta Àr en liten arkadpinne med lyhörd kontroll och solid byggkvalitet (Àven om den inte anvÀnder Sanwa Denshi-delar som i mycket dyrare pinnar), allt för mindre Àn $ 50.

Turtle Beach Atlas One

Du behöver inte spendera mycket pengar för att fÄ ett solidt spelheadset. Atlas One Àr Turtle Beachs trÄdbaserade PC-headset pÄ ingÄngsnivÄ, och till $ 50 Àr det en ganska stark budgetkandidat. Dess öronkuddar Àr plyscha och har kanaler för att minska trycket pÄ glasögonen, mikrofonen Àr tydlig och den Àr bara bekvÀm att bÀra och anvÀnda.

49,95 dollar pÄ Amazon

Se det

Digital Game Store-kort

Du behöver inte vÀlja ett spel för att fÄ en tankevÀckande gÄva till en spelare. Om du kÀnner till mottagarens föredragna plattform kan du fÄ ett specifikt presentkort som Àr bÄde personligt och funktionellt. Nintendo eShop, PlayStation Network, Steam och Xbox Live presentkort översÀtts direkt till vilka spel de vill utan att behöva gÄ igenom deras bibliotek för att se till att du inte fördubblar.

Vidare lÀsning

Spelrecensioner

Spel BĂ€sta val