8 appar för att hjÀlpa till att organisera dina semestergÄvlistor

8 appar för att hjÀlpa till att organisera dina semestergÄvlistor

Statusen pĂ„ din semestergĂ„vlista Ă€r … komplicerad. Den finns pĂ„ Post-its och pappersskrot, som poster i telefonens Notes-app och bokmĂ€rken i din webblĂ€sare. Det kan göra semeshopping till en förvirrande uppgift och oundvikligen leda till glömda saker.

Innan det hÀnder, sÀtt dig sjÀlv först pÄ din semestergÄvlista och ladda ner en presentlista-app. NÀr du vÀl har skapat din lista behöver du inte kontrollera den tvÄ gÄnger, eftersom en bra presentlista-app hanterar det mesta av det hÄrda arbetet: att synkronisera över plattformar och ta reda pÄ vilka butiker som har de artiklar du letar efter, liksom saker som storleken pÄ dina presentmottagare.

En presentlista-app Àr förmodligen en av de billigaste gÄvorna du köper den hÀr sÀsongen eftersom de flesta Àr gratis eller under en dollar. Det kommer sÀkert att spara dig frÄn nÄgra semesterblues och kan hjÀlpa din semesterbudget att gÄ i rött. En anmÀrkning: nÄgra av apparna Àr mycket speciellt jultema i namn och ser ut men fungerar bra för alla semestrar nÀr som helst pÄ Äret.

Annons

Giftster (gratis)

(iOS, Android)
Giftster Àr mest anvÀndbart om du organiserar listor för grupper av mÀnniskor, som familjer, vÀnner eller kontor. Du kan skriva dina egna listor för dem du köper för eller sÄ kan du fÄ dem att gÄ med i Giftster sÄ att du kan se vad de vill ha och köpa den med ett klick. Det finns ocksÄ en Secret Santa-funktion som gör presentbyten lÀtt.

Tomtens vÀska (gratis)

(iOS)
Det skulle vara trevligt om jultomten dök upp, men du vet att det inte kommer att bli ett julmirakel. Du köper gĂ„vorna i Ă„r och Santa’s Bag kan hjĂ€lpa dig att hĂ„lla reda pĂ„ precis vad varje person vill, hur mĂ„nga gĂ„vor du har fĂ„tt dem, hur mycket du vill spendera, och Ă€ven om du har lagt in presenten eller inte .

Jullistan ($ 2,99)

(iOS)
Divvy upp degen du mÄste spendera med vem du spenderar den pÄ med The Christmas List. Du kan ocksÄ ordna din lista efter butik sÄ att du inte gör flera resor personligen eller fyller kundvagnar online (och betalar fraktavgifter) mer Àn en gÄng. Om du delar gÄvadjÀnst finns det enkla sÀtt att skicka dina listor. NedrÀkningsfunktionen lÄter dig veta hur mÄnga shoppingdagar du har kvar den hÀr sÀsongen.

BegÄvad ($ 2,99)

(iOS)
Vad sÀgs om en present till dig den hÀr semestern? GÄva dig sjÀlv BegÄvad. Den har mÄnga organisations- och budgeteringsfunktioner, inklusive att lÄta dig skapa profiler av dem du köper för sÄ att du alltid har deras storlekar och preferenser till hands, stÀlla in budgetar per person och per hÀndelse, hÄlla presenthistorik sÄ att du inte omprövar samma gÄva till nÄgon, och berÀtta hur nÀra du Àr att genomföra alla dina köp.

Lista över julklappar (gratis)

(Android)
Det Ă€r enkelt att köpa och budgetera med julklappslistan i Ă„r – och nĂ€sta Ă„r – eftersom det arkiverar din lista för att pĂ„minna dig om favoritartiklarna frĂ„n dina favoritfolk. Appen Ă€r ocksĂ„ lösenordsskyddad för att hĂ„lla det som Ă€r insvept. Och det hanterar flera valutor och sprĂ„k.

GiftPlanner (gratis)

(iOS)
GiftPlanner tÀcker alla helgdagar, evenemang och födelsedagar du mÄste köpa för; lÄter dig balansera budgeten för varje; har en bokmÀrke som lÀgger till objekt i dina listor medan du surfar online; och kan Àven skicka presentkort direkt frÄn appen. Om du Àr hemsk pÄ att komma ihÄg vad som Àr efter att det har förpackats kan du ocksÄ ta ett foto och lagra informationen.

Presentlistadagbok (gratis)

(Android)
Skriv inte i din dagbok och undrar hur du fÄr allt gjort för semestern, anvÀnd den för att fÄ din presentlista under kontroll. Presentlistadagbok lÄter dig stÀlla in en budget för alla pÄ din lista, markera nÀr en gÄva köps och nÀr den Àr förpackad och lÄta dig dela dina listor med andra.

Lista över julklappar (gratis)

(Android)
Den tillfredsstÀllande avmarkeringen av föremÄl kommer förmodligen att bli din favoritfunktion i julklappslistan. Eller sÄ kanske du föredrar att du kan fÄ en nedrÀkning till jul, hÄlla koll pÄ din budget och till och med börja planera för nÀsta Är.

De bÀsta apparna att göra-lista

Vidare lÀsning

Mobilapprecensioner

Mobilappens bÀsta val