4ka och roaming: Nya regler har trätt i kraft! Här är en kort översikt

4kaFoto: Marek Urban

Den yngsta och minsta operatören i Slovakien, 4ka, införde fredagen den 22 juni nya regler för att använda sina tjänster utomlands (roaming). En stor nyhet är möjligheten att använda den grundläggande delen av datapaket.

Beslutet att genomföra de nya reglerna kom ett år efter att tävlingen gjorde det. Live-servern informerade om de nya reglerna.

4ka och roaming: Översikt över minuter, SMS och data

Även om 4ka erbjuder tiotals gigabyte mobildata i Slovakien till utmärkta priser, kommer du i Europa bara att kunna använda data från baspaketet, dvs. 1 GB. När det gäller Sloboda-paketen kommer det att se ut så här:

Frihet 100 – 100 minuter och SMS 1 GB data i EU (5 €)
Frihet 300 – 300 minuter och SMS 1 GB data i EU (9 €)
Frihet ∞ – 3500 minuter och SMS 1 GB data i EU (17 €)

Vid köp paket med extra data (10 GB, 15 GB, 300 GB – 3 €) kan du utomlands förutom 1 GB data Använd endast ytterligare 0,83 GB. Totalt är detta nästan 2 GB data.

Den goda nyheten är också det faktum att 4ka har implementerat nya regler även för Giga-paketet med 1 GB ge för 2 €. Med detta paket kan du utomlands surfa utan tillägg 0,56 GB ge.

Observera: Ändringsdatum gäller inte för schablonbeloppet Freedom

Om du använder ett fast pris Frihet för data (12 €), som erbjuder upp till 300 GB data i ett 4ky-nätverk och 1 GB data i ett Orange-nätverk, du kommer inte att lyckas utomlands. På grund av det faktum att det inte är möjligt att ringa eller skicka SMS med detta program behöver 4ka inte följa EU: s regler.

Relaterade Artiklar

Back to top button