44 procent av amerikanerna har aldrig bytt mobiloperatör

44 procent av amerikanerna har aldrig bytt mobiloperatör

Mobiloperatörer erbjuder stora incitament för dem som Àr villiga att hoppa skepp frÄn en konkurrent, men mÄnga har aldrig tagit steget.

Why Axis Bug

En ny undersökning frÄn teknisk Ätervinningsplats Decluttr avslöjade att 44 procent av amerikanerna aldrig har bytt mobiloperatör. Deras lojalitet gÄr djupt: Av de 2 003 smarttelefonÀgda amerikaner Decluttr som frÄgades under den första veckan i augusti sa ungefÀr en tredjedel att de har varit hos sin nuvarande operatör i mer Àn sex Är.

FörĂ€ndring Ă€r svĂ„r, men att byta transportör kan leda till kostnadsbesparingar. Cirka 72 procent av de tillfrĂ„gade svarade att de antingen “helt” eller “nĂ„got” litar pĂ„ att deras operatör ger dem det bĂ€sta vĂ€rdet för sin smartphone. ÄndĂ„ utvĂ€rderar bara 27 procent alltid andra alternativ innan de uppgraderar via sin operatör.

“Med de nya 2019-telefonerna frĂ„n Android, Apple och andra som nu finns pĂ„ marknaden, bestĂ€mmer konsumenterna om de vill uppgradera eller inte, nĂ€r de borde frĂ„ga sig hur de kommer att uppgradera,” sade Decluttr CMO Liam Howley i en pĂ„stĂ„ende. “Konsumenter litar blint pĂ„ sina operatörer och tror att de fĂ„r det bĂ€sta vĂ€rdet nĂ€r de Ă„rligen ska checka in pĂ„ sina mobila enheters utgifter för att avgöra om de fortfarande fĂ„r det bĂ€sta.”

Budgetmedvetna konsumenter bör ocksÄ övervÀga att köpa en certifierad renoverad enhet frÄn en ansedd sÀljare. Decluttr sÀger att du i genomsnitt kan spara 425 $ genom att köpa en renoverad iPhone XS istÀllet för en ny. För tidigare modeller som iPhone X kan du i genomsnitt spara 460 $, sÀger företaget.

För mer information om Decluttrs undersökning, se diagrammen nedan.

Varför Axis skÀl till att du föredrar din mobiloperatör Why Axis Àr din operatör som ger dig en bra affÀr Undersökningen Why Axis Decluttr