15 miljoner spelare älskar redan ‘Call of Duty: Warzone’

Letar du efter ett nytt spel? Ta en titt på . Det kostar inte ett öre att installera, och det finns redan en enorm spelarbas i aktion.

lockade mer än 15 miljoner spelare över hela världen på bara fyra dagar, meddelade franchisen på Twitter.

Activision Blizzard visste att den skulle få omedelbar framgång. Det är resultatet av en bästsäljande videospelfranchise och en snabbt växande genre som går ihop. Varje del säljs bättre än de flesta spel, och titlar gillar och visar hur mycket spelare älskar Battle Royale-formatet. Med denna omdesignade förlängning av får spelare en gratisupplevelse som liknar det de redan känner till.

Spelare bör fortsätta flocka till, och det skulle inte överraska om spelarbasen multipliceras avsevärt de kommande månaderna. Epics Games översteg 250 miljoner spelare förra sommaren och Electronic Arts har cirka 80 miljoner spelare. Båda förläggarna genererar stora intäkter genom dessa gratis-att-spela-titlar när spelare drar avtryckaren på köp i spelet som låser upp objekt, anpassningar och bonusar.

Det är dock inte den första Battle Royale-komponenten i Activision Blizzards franchise. Treyarch, ett av dess dotterbolag, släppte “Blackout” som ett speciellt slaget royale-baserat läge inom. Infinity Ward hanterar den senaste delen, men det råder ingen tvekan om att det troligtvis diskuterade genren med Treyarch under utvecklingen. Alla verkar vara nöjda med den fristående titeln under de första dagarna.

finns på PlayStation 4, Xbox One och Microsoft Windows. Kom igång med ett av dessa system, och sedan är du redo att gå in på ett stort slagfält med alla klockor och visselpipor från andra spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button