15 löjligt dyra tekniska gÄvor

15 löjligt dyra tekniska gÄvor

Under semestersÀsongen 2018 spenderade mÀnniskor mer pengar online Àn nÄgonsin: 123,39 miljarder dollar bara i USA, enligt Statista, en ökning med 17,25 miljarder dollar. Det finns ingen anledning att tro att 2019 inte kommer att se liknande ökningar; semesterutgifterna har ökat varje Är sedan 2008.

Som alltid gÄr mycket av dessa pengar till ny teknik. Vi godkÀnner naturligtvis, men inte alla prylar Àr vÀrdefulla köp. Det finns en poÀng att minska avkastningen med nÀstan alla för dyra föremÄl du köper, sÀrskilt digitala leksaker som avskrivs nÀr ögonblicket Àr öppen.

Nedan följer nÄgra av de dyraste dator- och teknologiprodukterna, varav mÄnga ÀndÄ eftertraktar. Och varför inte? NÀr du behöver ta en andra inteckning bara för att ha rÄd med lite teknik Àr du i en klass sjÀlv. Inte en av dessa produkter Àr heller en gag. De finns verkligen och nÄgon, nÄgonstans köper dem. I vissa fall kan försÀljning av bara ett par hÄlla en tillverkare i svart ett tag.

Ta en titt pÄ vad du inte har rÄd. Men om du verkligen har pengar att brÀnna, kolla in dyra tekniska gÄvor som Àr vÀrda splurge.

Annons

Fas en IQ4 150MP

Vill du ha den bĂ€sta bilden du kan fĂ„? DĂ„ kommer du att betala en premie, för det krĂ€ver en kamera med en stor sensor. Phase One’s IQ4 har en 151-megapixelsensor som Ă€r oövertrĂ€ffad. Det motsvarar fotografering pĂ„ en 645 filmkamera. I sjĂ€lva mediumformatkameran inkluderar priset pĂ„ 51.990 $ kroppen och en lins, och du vĂ€ljer linsen, med 80 mm som standardalternativ. Den vĂ€ger cirka 6 pund. LĂ€s vĂ„r recension.

Vava 4K laserprojektor

Short-throw-projektorer Ă€r bra TV-ersĂ€ttare, och med en enhet som Vava kan du fĂ„ motsvarigheten till en 150-tums ultra-stor 4K-skĂ€rm som kastas upp pĂ„ din vĂ€gg. Det kan vara sĂ„ nĂ€ra 7,2 tum frĂ„n vĂ€ggen och Ă€ndĂ„ fĂ„ det att se ut som en 100-tums TV med en kontrast pĂ„ 3000: 1. HĂ€r Ă€r det som Ă€r riktigt trevligt: ​​du behöver inte en soundbar med den hĂ€r, eftersom $ 2,699 Vava (ned frĂ„n MSRP pĂ„ $ 3,500) har inbyggda Harman Kardon stereohögtalare.

LG Signature OLED88Z9PUA

Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ vad modellnumret ovan betyder, Ă€r det viktiga numret 88 — eller de diagonala tummen pĂ„ denna 7-fots $ 29,999-TV. Dessutom har denna otroligt dyra uppsĂ€ttning en full 8K (7 680 x 4 320 pixlar) upplösning, sĂ„ du kommer att vara framtidsskyddad för att titta pĂ„ 8 K-innehĂ„ll nĂ€r det blir tillgĂ€ngligt nĂ„gon gĂ„ng.

Bilden pĂ„ OLED-skĂ€rmen Ă€r fantastisk, Ă€ven med 4K-omvandling. Z9, som den heter, Ă€r den dyraste dĂ€r ute som inte Ă€r en full vĂ€gg (du kan inte anvĂ€nda den utan basen, som hanterar 4,2-kanals, 80 W. ljudsystem. Även ingĂ„ngsfördröjningen Ă€r lĂ„g, vilket gör den Ă€r perfekt för spel. Den anvĂ€nder WebOS för smart-TV-funktioner och fungerar med Alexa och Google Assistant. LĂ€s vĂ„r recension.

29 996,99 dollar pÄ Amazon

Se det

Pelotonmönster

Har du ett öga pĂ„ ett löpband, men vill spendera lite extra för att se till att du har alla klasser som kan komma med det? Peloton har fĂ„tt dig tĂ€ckt med $ 2995 slitbanan. KolstĂ„lsenheten Ă€r utrustad med en 32-tums HD-pekskĂ€rm, genom vilken du kan se tusentals lektioner, trĂ€ningspass och motiverande videor – om du ocksĂ„ betalar 39 $ per mĂ„nad. SkĂ€rmen har en kamera sĂ„ att du kan chatta med mĂ€nniskor i liveklasser.

Det priset gÀller för basens paket; du kan fÄ familjepaketet för 4 844 $ (plus 202 $ i mÄnaden) som inkluderar Ànnu fler godsaker som motstÄndsband, fria vikter och trÄdlösa öronproppar och en hjÀrtmonitor för bröstbandet. Se till att du har plats för 455 pund monster innan du köper. LÀs vÄr recension.

4 295,00 USD vid Peloton

Se det

Hydrow Rower

Jag hade aldrig hört talas om Live Outdoor Reality (LOR) förut, men det Ă€r vad Hydrow Rower lovar – fantastiska bilder för att fĂ„ varje trĂ€ning till liv pĂ„ den högteknologiska roddmaskinen. LOR: s 22-tums svettbestĂ€ndiga skĂ€rm visar trĂ€ningspass som leds av idrottare, varav nĂ„gra livestreamas. Allt motstĂ„nd styrs digitalt, sĂ„ du behöver inte justera rodern pĂ„ 2 200 $ manuellt för att matcha trĂ€ningen pĂ„ skĂ€rmen.

Ultimaker S5 3D-skrivare

Hur kan du till och med kalla ditt hus (eller lÀgenhet eller skjul) ett hem utan en 3D-skrivare för alla dina smÄ lilla plastkuddbehov? $ 5,995 $ Ultimaker S5 Àr det bÀsta du kan fÄ, en kÄpa som gör stora utskrifter (större Àn de vi har testat för proffs) med god kvalitet. Det Àr enkelt att stÀlla in och kontrollera via den inbyggda pekskÀrmen. Att ha dubbla extrudrar betyder att den kan skriva ut med tvÄ fÀrger samtidigt. Det kommer till och med att anvÀnda en vattenlöslig plast som kan fungera som stöd för tunga delar nÀr utskriften sker. LÀs vÄr recension.

5 995,00 $ pÄ Amazon

Se det

Sennheiser Ambeo Soundbar

Audiofiler och underhÄllningsnarkomaner förenas nÀr det gÀller kÀrleken till en soundbar, och en av de dyraste du kan fÄ Àr AMBEO frÄn Sennheiser. Det Àr stort, det Àr tungt och det kommer med ett imponerande brett ljudfÀlt; lyssningslÀgen Àr skrÀddarsydda för alla typer av underhÄllning. Monsteret pÄ 41 pund, $ 2,499, har 13 drivrutiner, 5.1.4 Atmos-ljud och inget behov av surroundhögtalare (men vi skulle inte ha nÄgot emot en subwoofer). Detta Àr Sennheisers enda soundbar och ett djÀrvt drag in i utrymmet med tanke pÄ att det kostar dubbelt sÄ mycket som de flesta soundbars. LÀs vÄr fullstÀndiga recension.

2499,98 $ vid bÀsta köp

Se det

Bang & Olufsen Beosound Stage

Sennheiser Ă€r inte det enda ljudföretaget med sin första soundbar. Bang & Olufsen – alltid bra för en otroligt prissatt högtalare pĂ„ semestern – har Beosound Stage, som börjar pĂ„ 1 750 dollar för den naturliga / svarta versionen upp till 2 600 dollar för det rökta ekhöljet med alternativet grĂ„ högtalare.

De nÀstan 18 pund enheterna har 11 effektförstÀrkare och 11 högtalardrivrutiner (inklusive 4 basdrivrutiner, sÄ ingen subwoofer antagligen nödvÀndig). Det Àr inte bara för TV, eftersom det har full trÄdlös funktion via Bluetooth och Wi-Fi, för att inte tala om stöd för bland annat AirPlay och Chromecast. Du kan montera den pÄ vÀggen eller lÀgga den (peka högtalarna uppÄt) sÄ justeras den automatiskt sÄ att den lÄter bra pÄ nÄgot sÀtt.

Devialet Gold Phantom Opera de Paris

Frankrikes Devialet levererar alltid nĂ€r det gĂ€ller hyper-dyra sĂ€tt att lyssna pĂ„ musik. Det senaste Ă€r Phantom OpĂ©ra National de Paris, med gĂ€lar i guldblad, förgylld av Ateliers Gohard (eller gĂ„ hem). Den lilla detaljen pressar priset pĂ„ den “vanliga” Gold Phantom Reactor Bluetooth-högtalaren frĂ„n $ 2990 till $ 3,490.

Alienware 55 OLED Gaming Monitor

Det Àr lika stort som en fullfjÀdrad TV, men den hÀr skÀrmen handlar om spel. Alienware kallar den hÀr $ 2,799-skÀrmen (ned frÄn $ 4,000) den första 55-tums OLED-spelmonitorn. Spelet sker över en 120Hz DisplayPort 1.4-anslutning och det ser fantastiskt ut, frÄn bilden till designen. Det finns andra fina detaljer, som fyra USB-A-portar, smarta HDR-lÀgen och anpassad belysning. Prisfallet gör det Ànnu mer lönsamt men ÀndÄ astronomiskt prissatt.

2 659,99 dollar hos Dell

Se det

Insta360 Pro 2

Inte alla behöver spela in 360-graders virtual reality-video som du ser i Google Street View. Men om du gör det behöver du rÀtt kamera pÄ professionell nivÄ, och den kameran Àr förmodligen den melonstora Insta360 Pro 2. Den tar full stereoskopiska 3D-bilder med HDR med sex F2.4 fisheye-linser och har sensorer i massor. Resultatet Àr tvÄ samtidigt 8K-videor med bÀsta möjliga kvalitet. All den visuella kraften för $ 4 999 att börja.

Dyson Pure Hot + Cool Cryptomic Purifier

Med de flesta av oss tillbringar 65 procent av tiden inomhus, varför inte stĂ€da upp luften. Du kanske inte inser att du behöver förstöra formaldehyd – den kemikalie som anvĂ€nds för att lagra kroppsdelar i burkar! – i ditt hem. Men det anvĂ€nds i mĂ„nga byggprodukter som spĂ„nskivor och mer. Det Ă€r ocksĂ„ ett vĂ€lkĂ€nt cancerframkallande Ă€mne.

Oroa dig inte lÀngre, hypokondriskt med massor av kontanter: det senaste Dyson-filtret, $ 750 Cryptomic, omvandlar kemikalien i luften till ofarligt vatten och koldioxid. Du kan lÀsa om vad som hÀnder pÄ LCD-luftkvalitetsavlÀsningen inbyggd i enheten. Eller fÄ Pure Cool-versionen om du inte behöver vÀrmen.

Square Off Grand Kingdom Set

Det finns otroliga sĂ€tt att spela schack, kungspelet, frĂ„n ultrabilliga till billiga appar. Men om du vill ha den högteknologiska metoden – en som involverar en magnetdriven rosewood-finishbrĂ€da som flyttar bitar i full storlek medan du övervakar spelet med en app pĂ„ din smartphone – behöver du $ 449 Grand Kingdom Set frĂ„n Square Off.

AnvÀnd appen för att spela med mÀnniskor pÄ andra platser medan du tittar pÄ den spelas lokalt, eller spela mot datorn pÄ upp till 20 svÄrighetsgrader. Grand Kingdom-brÀdet Àr extra brett utöver det vanliga schackrutan, sÄ det hade utrymme att flytta Àven dina besegrade bitar Ät sidan. NÀr spelet Àr över flyttar det alla bitarna tillbaka till sina ursprungliga positioner Ät dig. Det har ett batteri som hÄller i 30 spel, sÄ du kan ta det med dig, men det Àr inte precis gjort för att spela pÄ baksÀtet i bilen.

iQ Friends of Hue LED infÀlld montering

Du kanske inte betalar nĂ€stan $ 600 för en smart glödlampa, men iQ Ă€r mycket mer Ă€n sĂ„. Det Ă€r en borstasvart ljusarmaturring med en anpassad diffusor som drivs av Friends of Hue – som i Philips Hue-smartbyggda. Det gör detta aluminium / stĂ„l / akrylljus direkt till det smartaste du nĂ„gonsin kommer att installera. Avbildad ovan Ă€r den infĂ€llda versionen; ET2 sĂ€ljer ocksĂ„ tvĂ„ versioner av den som pendellampor som hĂ€nger ner sĂ„ lĂ„ngt som 12 fot, för er med riktigt högt i tak. Styr det med appar eller röst (via Alexa eller Google Assistant) eller med vilken som helst ZigBee-baserad smart hemkontroll.

Boston Dynamics plats

Jag vet inte riktigt hur mycket en Spot-robothund kostar – du mĂ„ste kontakta sĂ€ljaren för att ta reda pĂ„ det – men Boston Dynamics första kommersiellt tillgĂ€ngliga robot Ă€r tillgĂ€nglig om du har pengar. Spot Ă€r inte riktigt för konsumenter, men vi vet alla att du inte Ă€r nĂ„gon konsument om du har rĂ„d med en droid-hund som gĂ„r 3 km / h, undviker hinder, kan gĂ„ upp och ner för trappor och ser ut som en actionfilm specialeffekt. Dessutom, vad kommer vissa affĂ€rer att göra med det Ă€n att se coola ut? Det skulle vara Ă€nnu kallare att titta pĂ„ din uteplats och servera drycker.

SemestergÄva

SemestergÄva

Vidare lÀsning

Datorer och elektroniska recensioner

Datorer och elektroniska bÀsta val