10 skÀl till att du vill ha Apple iPhone 11

10 skÀl till att du vill ha Apple iPhone 11

Ännu ett Ă„r, en ny iPhone-serie. IPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max kostar $ 699, $ 999 respektive $ 1 099 och kommer att börja levereras den 20 september.

Oavsett om dessa telefoner Àr vÀrda uppgraderingen beror pÄ de funktioner och funktioner du tycker Àr viktigast. De största dragningarna hÀr hÀrrör alla frÄn tre-kamerakonfigurationen i 11 Pro och Pro Max, Àven om alla tre telefonerna har ett kraftfullt nattlÀge, en ny ultrabred kameravy och batteriförbÀttringar som drivs av det nya A13 Bionic-chipet.

Kolla in de mest intressanta funktionerna i Ă„rets nya iPhones, frĂ„n Deep Fusion-bildbehandling till en suped-up frontkamera som tar slo-mo “Slofies.” Om du letar efter 5G-support eller andra radikala förĂ€ndringar i designen mĂ„ste du vĂ€nta till 2020.

Annons

Triple Camera Setup

IPhone 11 Pro och 11 Pro Max debuterar i ett nytt trippelkamerasystem med breda, ultrabreda och teleobjektiv. Den triangulÀra konfigurationen inkluderar 12MP-sensorer, ett 120 graders synfÀlt, bÀttre optisk bildstabilisering och mer för att fÄnga upp till 4 gÄnger mer detaljer i en scen, spela in video av högre kvalitet och fÄ fantastiska bilder i svagt ljus.

NattlÀge

NattlÀget slÄs nu pÄ automatiskt nÀr det Àr tillrÀckligt mörkt för att göra foton ljusare och minska buller i foton med svagt ljus och inomhus. Med bÄde automatisk bearbetning och manuella kontroller kan anvÀndare ta skarpa bilder i svagt ljus i tidigare hopplösa miljöer för ett bra foto. Se bara till att inget i ramen rör sig.

QuickTake

Borta Àr dagarna för att byta till videolÀge nÀr du snabbt vill fÄnga ett ögonblick. En ny funktion som heter QuickTake lÄter dig trycka och hÄlla ned avtryckaren i fotolÀge för att omedelbart börja spela in.

Ultra Wide Camera

Den nya ultrabreda kameran levereras med ett omdesignat kameragrĂ€nssnitt som ger anvĂ€ndarna en genomskinlig bild av vad som Ă€r utanför ramen, med möjligheten att utnyttja en ultrabred vy för att fĂ„ ett större skott. Den extremt breda kameran möjliggör ocksĂ„ kant-till-kant-landskapsbilder och möjligheten att praktiskt taget “sĂ€kerhetskopiera” nĂ€r du tar bilder i trĂ„nga utrymmen med 4x optisk zoom.

Super Retina XDR-skÀrmar

Medan iPhone 11 fortfarande har en LCD-skĂ€rm, har 11 Pro och Pro Max nya OLED-haptiska touch Super Retina XDR-skĂ€rmar som Ă€r 15 procent mer energieffektiva Ă€n sina föregĂ„ngare. De har vad Apple kallar “super Retina XDR-skĂ€rmar”, med ett kontrastförhĂ„llande pĂ„ 2 miljoner till en och en ljusstyrka pĂ„ 1200 nit nĂ€r man tittar pĂ„ innehĂ„ll med extremt dynamiskt omfĂ„ng.

A13 Bionic Chip

Alla tre telefoner drivs av det nya A13 Bionic-chipet, som har 8,5 miljarder transistorer och kan över 1 biljon CPU-operationer per sekund. PÄ processfronten stöder 11 Pro och Pro Max bÀttre naturligt sprÄkbehandling och karaktÀrsanimering i appar med förstÀrkt verklighet.

FörbÀttrad batteritid

Batteriets livslÀngd stöts över hela linjen. IPhone 11 har en timmes lÀngre batteritid Àn iPhone XR, iPhone 11 Pro har en jÀttestor fyra timmar mer Àn iPhone XS, och Apple visar iPhone 11 Pro Max för att fÄ ytterligare fem timmars batteritid Àn iPhone XS Max .

Högpresterande monoportrÀtt

Med portrÀttlÀge kan du nu vÀlja mellan inramning av brett och teleobjektiv med ett bredare synfÀlt för att fÄnga flera personer samtidigt. Den levereras ocksÄ med en ny svartvitt portrÀttbelysningseffekt som kallas High-Key Mono, vilket ger ett monokromatiskt filter med hög kontrast till bilden.

Slofies

Video förbĂ€ttras avsevĂ€rt över hela linjen, men sĂ€rskilt i iPhone 11: s frĂ€mre kamera, som nu innehĂ„ller en bredare megapixelsensor och möjligheten att rotera till liggande lĂ€ge för att ta selfies. IPhone 11: s frĂ€mre kamera tar ocksĂ„ 4K-video, med utökat dynamiskt omrĂ„de upp till 30 bilder per sekund och ett nytt slo-mo-lĂ€ge, som Apple vill att folk ska anvĂ€nda för att ta “slofies”.

Deep Fusion

Förutom kraftigt förbĂ€ttrad foto- och videofotografering i svagt ljus i nattlĂ€ge, kommer Pro-modellerna att ha en ny funktion som heter Deep Fusion kommer i höst. Deep Fusion anvĂ€nder maskininlĂ€rning för att ta bilder i svagt eller medelstort ljus, och tar nio bilder innan du trycker pĂ„ avtryckaren och stĂ€nger dem sedan med hjĂ€lp av iPhones neuralmotor i vad Apple-chef Phil Schiller kallade “computational photography mad science.”

De 13 coolaste funktionerna i iOS 13

Vidare lÀsning

Mobiltelefonrecensioner

Mobiltelefon bÀsta val