10 billiga amerikanska städer med Gigabit Internet Remote Workers kommer att älska

Hur länge har du jobbat hemifrån? Om det är i ett trångt, billigt tunnelbanaområde som New York, San Francisco eller Los Angeles, kanske du undrar om du kan göra bättre – ett större hus, mer mark – samtidigt som du behåller ditt avlägsna jobb när COVID-19-krisen är slutar. Vi blev också nyfikna, så vi hittade tio tunnelbanor med både låga bostadspriser och tillgängligt gigabit-internet.

För distansarbetare är gigabitfiber guldstandarden, och inte bara på grund av nedladdningshastigheterna. I en arbetsvärld efter zoomning blir upplänkshastigheter viktigare och många DSL- och kabelanslutningar saknar brist på den fronten. Din 250Mbps kabelanslutning kan bara vara 10Mbps eller 25Mbps upp, vilket kanske inte räcker för flera personer i huset för att överföra högupplöst video. Gigabit-fiber är å andra sidan ofta symmetrisk. Det ger så bra som det blir.

För att generera den här listan tittade vi på de nedre 250 storstadsstatistiska områdena på Zillows hemvärdeindex och korsrefererade med städer där vi kunde verifiera gigabit-internetanslutning via Ookla Speedtests massdata-testade data och vår egen forskning. Sedan valde vi några som såg intressanta ut. Denna lista inkluderar stora och små städer, norr och söder.

Tre av våra tio städer ligger i Appalachian / Allegheny-regionerna, vilket återspeglar hur uthållandet av dessa områdes industrier har lett till en total kollaps av fastighetspriserna. Ingen av de billiga tunnelbanor vi hittade var i New England eller på västkusten. Det är bara en faktor för bostadspriserna, som är högre i dessa områden än i andra delar av landet.

Inte varje stad är täckt med gigabitfiber. Installationer brukar vara ojämna och täcker vissa stadsdelar och inte andra, så fråga definitivt den lokala Internetleverantören innan du handlar.

Annons

Weirton, WV (nära Pittsburgh, PA)

Zillow Home Value Index (Weirton): $ 85,017
Zillow Home Value Index (Pittsburgh): 159 770 $
Gigabit ISP: Comcast ($ 79,99 / månad)

Om jag skulle välja den mest värdefulla östra staden, skulle jag välja Pittsburgh (visas ovan). Med en underbar miljö, universitet i världsklass och sin egen tekniska sektor (till stor del kring bioteknik), är det ständigt förvånande att Pennsylvanias näst största stad fortfarande är så överkomlig. Flera av Pittsburghs mer avlägsna förorter är nedgångna tidigare industristäder med mycket billiga bostäder, bra internetuppkoppling och relativt snabba enheter till Pittsburgh. Weirton (i en liten bit av West Virginia inklämd mellan Pennsylvania och Ohio) är 40 minuter från staden och extremt prisvärd, enligt Zillow.

Natchez, MS

Zillow hemvärdeindex: 94 902 $
Gigabit ISP: Sparklight ($ 125 / månad)

Nådig, skön Natchez är en klassisk södra stad precis vid Mississippi, med en legendarisk spår (Natchez Trace) och en massa underbara antebellum herrgårdar.

Charleston, WV

Zillow hemvärdeindex: 96 690 $
Gigabit ISP: Suddenlink ($ 94,99 / månad)

Huvudstaden i West Virginia och dess största stad, Charleston, har många klockor och visselpipor du kan förvänta dig av en statlig huvudstad, bara mindre. Staden har teatrar, ett vetenskapsmuseum, planetarium och ett återupplivat centrum. Men bostadspriserna är extremt låga i området, enligt Zillow. West Virgins generellt dåliga arbetsmarknad har mycket att göra med det, men det är ingen oro om du tar med dig ditt eget jobb.

Terre Haute, IN

Zillow hemvärdeindex: 97 724 dollar
Gigabit ISP: Sparklight ($ 125 / månad)

Cirka en och en halv timme väster om Indianapolis är Terre Haute hem för Indiana State University, ett stort fängelse och en Sony-fabrik som tillverkar Blu-ray-skivor för Playstation-spel. Enligt lokalbefolkningen är det en storstad med mycket låga bostadspriser, bra skolor och inte mycket brott – det blev bara aldrig coolt. Dessa San Diego-baserade bloggare var mycket imponerade av deras flytt till Terre Haute.

Cumberland, MD

Zillow hemvärdeindex: 100 042 dollar
Gigabit ISP: Atlantic Broadband ($ 79,99 / månad)

Vägen upp i västra Maryland, inklämd mellan West Virginia och Pennsylvania, är Cumberland en historisk bergsstad med berömda spår och en naturskön järnväg.

Elmira-Corning, NY

Zillow Home Value Index (Elmira): 101.876 $
Zillow Home Value Index (Corning): 107 144 $
Gigabit ISP: Empire Access ($ 65 / månad)

Detta område strax söder om New Yorks Finger Lakes-region – hem till sjöar, vingårdar, en Ivy League-högskola och Gorilla Glass – är det bästa värdet i nordost just nu. Staden Corning – i grund och botten en företagsstad för glasföretaget – är tät, blomstrande och charmig, och mindre städer som Elmira, Watkins Glen och Montour Falls erbjuder andra alternativ. Det lokala navet, Ithaca, är hem för Cornell University; Zillow säger att hem är värda ungefär dubbelt så mycket där som i de mindre städerna, men det har mer en storstadsvibe.

Roswell, NM

Zillow hemvärdeindex: 103 475 $
Gigabit ISP: Plateau Fiber ($ 70 / månad)

Invaderade området 51 och vill stanna? En lokal fiberleverantör har kopplat ihop mycket av Amerikas mest främmande vänliga stad. Ett regionalt knutpunkt med en befolkning på cirka 50000, Roswell har också två konstmuseer, en djurpark och ett fågelreservat, samt många fåniga utländska temaföretag för bugögda turister.

Bartlesville, OK (nära Tulsa)

Zillow Home Value Index (Bartlesville): 104 975 $
Zillow hemvärdeindex (Tulsa): 149 063 $
Gigabit ISP: Sparklight ($ 125 / månad)

Tulsa (visas ovan) har försökt attrahera avlägsna arbetare: den mycket omtalade Tulsa Remote-planen vill ge 250 berättigade personer 10 000 dollar vardera och betydande logistisk hjälp att flytta till Oklahoma-staden. Bartlesville, cirka 45 minuter norr om Tulsa, är en mindre, billigare stad, men den har all shopping och restauranger du behöver och det är ännu billigare att bo i.

Macon, GA

Zillow hemvärdeindex: 109 529 $
Gigabit ISP: Cox ($ 99,99 / månad)

Denna centrala Georgia college stad, med cirka 30 000 studenter i området enligt Wikipedia, är känd för sin körsbärsblom festival och för att vara hemma för Allman Brothers Band. Staden har en massa barer och restauranger, som du kan förvänta dig av en stad med högskolor, och det är förvånansvärt överkomligt, enligt Zillow. Atlanta är ungefär en timme norrut.

St. Joseph, MO (nära Kansas City)

Zillow Home Value Index (St. Joseph): 120 013 dollar
Zillow Home Value Index (Kansas City): 205 173 dollar
Gigabit ISP (Gower, MO och andra förorter): United Fiber ($ 99,95 / månad)

St. Joseph är ett medelstort stadshem med ett universitet och Kansas City Chiefs träningsläger. Men för tekniker som arbetar hemifrån finns de verkliga möjligheterna i mindre södra förorter som Gower, som betjänas av United Fibers gigabitsystem och cirka 45 minuters bilresa till centrala Kansas City.

Kansas City har en unik startscena som är sådd av det (nu tidigare) Sprint-högkvarteret och stadens position som en port till en hel del jordbruksland – som ett resultat har den här listan över de bästa KC-startups hälsoteknik, kommunikation och djur -relaterade företag. Både KC själv och många av dess förorter på alla sidor har gigabit-anslutning; vi satte bara St. Joseph på den här listan eftersom dess hemvärden är ovanligt låga.

15 prisvärda småstäder med snabbt internet

Vidare läsning

Nätverksrecensioner

Nätverkets bästa val

Relaterade Artiklar

Back to top button